Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Miten yritystukea haetaan?

Jaa linkki:

Ole yhteydessä meihin ennen kuin lähdet hakemaan tukea. Tukihakemus jätetään Hyrrä-järjestelmään ennen hankintojen/toimien aloittamista. Saat ilmoituksen meiltä siitä, että hakemus on tullut vireille tai jos lisätietoja tarvitaan, pyydämme niitä.  Kun tukihakemus on tullut vireille voit aloittaa toiminnan omalla riskillä. Hallituksen käsittelyyn hakemus menee kun siinä on tarvittavat tiedot käsittelyn kannalta.

Tukihakemuksiin liitetään aina liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelman tekemiseen voit saada apua yrityssuomi.fi-verkkopalvelusta tai paikallisilta yritysneuvojiltasi (Novago, Yrityssalo, Keuke, Vihdin yritysneuvonta).

Hakiessasi yritystukea ota huomioon, että päätöksen tekemiseksi tarvitsemme myös hakemuksen liitteet.

Ykkösakselin hallitus tarkastelee hakemusta kokouksessaan Lisää kierroksia! -strategian pohjalta. Jos nähdään, että hakemus tukee strategiaa ja edellytykset tuen myöntämiselle täyttyvät, saa hanke puoltavan lausunnon. Hallituksen käsittelyn jälkeen hanke lähtee aina Uudenmaan ELY-keskuksen laillisuustarkasteluun. Viranomaispäätös hakemuksesta tulee siis heiltä.