Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Ykkösmassin tuki nousee 600 euroon

Ykkösmassin tuki nousee 600 euroon

Jaa linkki:

Ykkösakselin tuki nuorten hankkeisiin nousee 600 euroon. Nuori voi käyttää tukea itsensä työllistämiseen ja yritystoimintaan hankkimalla mm. laitteita ja välineitä. Nämä kaksi muutosta laajentavat tuen käyttöä. Muutoksia sovelletaan uusiin 1.3.2021 jälkeen tuleviin hakemuksiin. Seuraava Ykkösmassin hakujakso päättyy 30.5.2021.

Ykkösmassi on tukea nuorten omiin ideoihin

Ykkösmassi tukee nuorten omien ideoiden toteuttamista. Nuoret suunnittelevat, hakevat ja toteuttavat itse. Ykkösmassia hakemalla nuoret toteuttavat omia ideoitaan ja tutustuvat samalla avustusten hakemiseen pienimuotoisen hankkeen muodossa. Saadusta tuesta laaditaan myös raportti.

Ykkösmassia voivat hakea Ykkösakselin toiminta-alueen kaikki nuoret

Ykkösmassia voivat hakea kaupunkien ja maaseudun nuoret. Haku on neljä kertaa vuodessa. Seuraava haku päättyy 30.5.2021. Tukea voi saada nyt 100 – 600 euroa. Tukea voi hakea nuoren oman yritystoiminnan hankintoihin. Tuessa on porrastus. Jos hankkeen kustannusarvio on 100 – 250 euroa, avustus on 100 %. Jos kustannusarvio on 251 – 665 euroa, avustus on 90 %. Kustannusarvio voi myös ylittää 666 euroa. Silloin avustus on enintään 600 euroa.

Ykkösmassin hakemuksia on saapunut neljän vuoden aikana 67. Hakemuksista on hyväksytty 55. Tukea on maksettu yli 23 000 euroa. Ykkösmassi on harkinnanvarainen avustus: Ykkösakselin hallitus arvioi hakemuksia ja päättää myöntämisestä.

Tutustukaa Ykkösmassin ohjeisiin

Kannattaa tutustua Ykkösmassin ohjeisiin ennen hakemuksen laatimista. Hakemus laaditaan netissä. Hakemusta ei voi tallentaa keskeneräisenä, joten kannattaa miettiä etukäteen hakemuksen sisältö ja hankkia tarvittavat tiedot valmiiksi.

Lue lisää Ykkösmassista ja tutustu ohjeisiin.

 

Tulosta