Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Ykkösmassia myönnetty yli 20 000 euroa

Ykkösmassia myönnetty yli 20 000 euroa

Jaa linkki:

Ykkösakselin hallitus myönsi 22.9.2020 kuudelle nuorten hankkeelle Ykkösmassia. Tähän mennessä yhteensä 48 nuorten hanketta on saanut tukea. Tukea on maksettu 20 819 euroa vuodesta 2017 alkaen. Tuki on 100 – 500 euroa hankkeen kustannusten mukaan.

Esimerkkejä hankinnoista: jalkapallopeli, SUP-lauta tai soittimia

Tuesta 80 % on myönnetty erilaisin hankintoihin. Nuoret ovat hankkineet erilaisia harrastusvälineitä. Harrastuksista suosittuja ovat jalkapallo, frisbeegolf, musiikki tai partio- tai VPK-toiminta. Ykkösmassin tarkoitus on, että hankinnat eivät ole kenenkään nuoren henkilökohtaiseen käyttöön vaan että hankinnoista on iloa ja hyötyä mahdollisimman monelle nuorelle. Taustalla voi olla seura tai partio, jonka tiloissa välineitä säilytetään. Näin ne säilyvät ja niistä pidetään hyvää huolta.

Hankintojen lisäksi Ykkösmassilla on tuettu tapahtumien järjestämiskuluja, välineiden vuokrausta tai opastusta ja retkiä. Ykkösmassia ei voi käyttää matka- tai palkkakuluihin. Jos yritykseltä vuokrataan välineitä ja niiden opastusta,  tukea voi käyttää vuokrauskuluihin ja ostopalveluna opastukseen.

Hankkeista suurin osa on toteutettu Salossa ja Lohjalla. Ykkösakseli kaipaakin lisää hakemuksia Karkkilasta ja Vihdistä.

Kuka voi hakea?

Ykkösmassia voi hakea vähintään kolmen nuoren ryhmä. Ryhmässä ainakin kahden tulisi olla 11 – 25-vuotias. Hakemuksessa nimetään yhteyshenkilöksi joku ryhmästä. Jos kaikki ryhmän jäsenet ovat alaikäisiä, tarvitaan lisäksi vastuuaikuinen. Hakemuksessa voi mainita suosittelijan, joka ryhmän ulkopuolinen aikuinen.

Ykkösmassia voivat hakea sekä kaupungissa että maaseudulla asuvat nuoret.

Milloin voi hakea?

Hakea voi neljä kertaa vuodessa. Hakujakso päättyvät helmikuun, toukokuun, elokuun ja marraskuun lopussa. Seuraava hakujakso päättyy siis maanantaina 30.11.2020.

Kysy apua!

Hankeneuvoja Jaana Joutsen neuvoo nuoria tuen hakemisessa. Kyselkää, voisiko ideanne saada tukea: 050 313 5590. Soittakaa, tekstatkaa tai lähettäkää Whatsappia.

Lisätietoja löytyy täältä: hakuohjeet ja hakulomake.

Tulosta