Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Ykkösmassia maksettu 9000 euroa

Jaa linkki:

Ykkösakseli on tukenut nuorten hankkeita 9000 eurolla. Nuorille tarkoitettua Ykkösmassia on myönnetty jo reilun vuoden ajan. Hakemuksia on käsitelty 27 ja niistä 21 on saanut tukea. Tuki on ollut keskimäärin reilut 400 euroa. Ykkösmassia voivat hakea 11 – 25-vuotiaat nuoret.

Ykkösmassia on maksettu eniten erilaisiin hankintoihin, kuten harrastusvälineisiin. Tuen avulla on hankittu mm. frisbeegolfvälineitä, keppariesteitä, haalareita VPK:n harjoituksiin ja ilmakiekkopöytä. Ykkösmassin avulla voi järjestää myös tapahtumia. Esimerkiksi Vihdissä Nummelanharjun koululla nuoret järjestävät sometapahtuman vanhemmille. Lohjalla järjestettiin pelipäivä, jossa oli esillä erilaisia lauta- ja konsolipelejä.

Innokkaimpia Ykkösmassin hakijoita ovat olleet salolaiset ja lohjalaiset nuoret. Vihdissä on ollut muutama hakija ja Karkkilasta ei toistaiseksi vielä yhtään hakijaa.

Ykkösmassia voi saada 100 – 500 euroa nuorten ideoimaan hankkeeseen. Ykkösmassia haetaan nettilomakkeella.

Hakukierrokset päättyvät 28.2., 31.5., 31.8. ja 30.11. Tuki maksetaan heti Ykkösakselin hallituksen päätöksen jälkeen ja sen käytöstä raportoidaan jälkikäteen.

Tulosta