Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Ykkösmassi tukee nuorten omaa toimintaa

Ykkösmassi tukee nuorten omaa toimintaa

Jaa linkki:

Ykkösakseli julkisti 10-vuotisjuhlaseminaarissa keskiviikkona 25.1. uuden tukimuodon nuorille.

”Meidän on innostettava nuoria mukaan, jos haluamme heistä tulevaisuuden hanketoimijoita. Nuoret voivat toteuttaa omia pieniä ideoitaan ja he pääsevät sitä kautta tutustumaan Leader-hankemaailmaan”, toiminnanjohtaja Maarit Teuri perustelee uutta tukimuotoa. ”Olemme varanneet Ykkösmassiin tänä vuonna 15 000 euroa”, Teuri kertoo.

Nuoret voivat hakea Ykkösmassia esimerkiksi tapahtuman järjestämiseen tai yhteisten harrastusvälineiden hankintaan. Vähintään kolme 11 – 25 -vuotiasta nuorta voi muodostaa ryhmän, joka suunnittelee ja toteuttaa hankkeen. Ykkösmassia haetaan täyttämällä nettilomake, joka lähetetään Ykkösakselille. Haku on neljä kertaa vuodessa. Ensimmäinen haku päättyy nyt helmikuun lopussa.

Ykkösmassi voi tukea 100 – 200 euron kustannukset kokonaan. Suurimmillaan Ykkösmassia voi saada 500 euroa noin 555 euron hankkeeseen, eli nuorille jää silloin vain 55 euron kustannukset. Ykkösmassi maksetaan nuorille etukäteen ja sen käytöstä raportoidaan jälkikäteen. Raporttiin vaaditaan kuitit.

Lisätietoja ja hakemus

(c) maaseutuverkosto, Jyrki Vesa

Tulosta