Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Ykkösakselin hallitukseen uusia jäseniä

Ykkösakselin hallitukseen uusia jäseniä

Jaa linkki:

Ykkösakselin syyskokous 17.11.2022 valitsi yhdistyksen hallitukseen kuusi uutta jäsentä. Liisa Jääskeläinen, Anna Kymäläinen ja Emmi Martti valittiin varsinaisiksi jäseniksi. Mikko Mielikäinen, Anne-Maarit  Niemelä ja Stina Siikonen valittiin varajäseniksi.

Ykkösakselin hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 11 varsinaista jäsentä ja 12 henkilökohtaista varajäsentä. Hallituksen valinnassa noudatetaan kolmikantaperiaatetta, jonka mukaan jäsenistä kolmasosa on maaseudun asukkaiden edustajia, kolmasosa yhdistysten ja yritysten edustajia ja kolmasosa julkisen sektorin edustajia.

Ykkösakselin puheenjohtajana jatkaa Outi Rönn Lohjalta.

Hallituksen varsinaisia jäseniä ensi vuonna ovat maaseudun asukkaina Anna Kymäläinen (uusi), Taina Lehtisalo, Minna Lehtonen ja Outi Rönn.

Yhdistyksiä edustavat Liisa Jääskeläinen (uusi), Riitta Luhtala, Emmi Martti (uusi)  ja Anu Nilsson.

Julkisen sektorin edustajia ovat Ari Aalto, Katja Etolin, Noora Jussila ja Marjaana Mänkäri.

Varajäseniä ovat Hilkka Hyrkkö, Anja Jackobson, Mika Kalliaisenaho, Janne Kettunen, Riikka-Liisa Mattila, Mikko Mielikäinen (uusi), Anne-Maarit Niemelä (uusi), Soile Petrell, Heidi Saukkola, Stina Siikonen (uusi), Simo Vesa, ja Kaj Westberg.  

Syyskokous hyväksyi ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Tässä vielä hallituksen kokoonpano taulukkona.

 

Kuva Meripirtin rakennuksesta

Meripirtti Särkisalosa on korjattu Leader-rahoituksella upeaan kuntoon. Hanke valmistui kesäksi.

Kuva kokouksesta, Jarmo Vähäsilta esittää.

Meripirtin Kerhon puheenjohtaja Jarmo Vähäsilta esitteli korjaushanketta ja kertoi yhdistyksen toiminnasta. Vähäsilta toimi Ykkösakselin syyskokouksen puheenjohtajana.

Kuva kokouksesta, Arja Kemppainen ja Marja Kyrölä kertovat, taulunäytöllä kuva leikkikentästä.

Tuohitun kyläyhdistyksestä Arja Kemppainen ja Marja Kyrölä kertoivat leikkikentästä, joka saatiin kylätalon pihalle Salon kaupungin osallistuvan budjetoinnin tuella.

 

Tulosta