Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Ykkösakseli hakee hankeneuvojaa

Ykkösakseli hakee hankeneuvojaa

Jaa linkki:

Nyt etsimme yhdistyksemme työntekijätiimiin lisävahvistukseksi osaavaa ja kekseliästä hankeneuvojaa hankkeitamme toteuttamaan! Työpanosta kohdistetaan useille Ykkösakselin omille kehittämishankkeille ja Leader-toimintaan. Työnkuvassa painottuvat verkostotoiminta, kansainvälinen yhteistyö, yhdistysyhteistyö, nuorten aktivointi, tapahtumajärjestäminen ja -markkinointi, viestintä sekä hankkeiden koordinointi ja toteuttaminen. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka. Haku päättyy 6.6.2021

Edellytämme valittavalta henkilöltä:
– projektinhallinta- ja fasilitointiosaamista,
– hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja,
– vähintään hyvää käytännön englannin kielen taitoa,
– hyvää viestinnällistä osaamista ja
– halua kehittää kansainvälistä ja paikallista verkostotyötä ja nuorisotoimintaa.

Lisäksi arvostamme tehtävässä suoriutumista tukevaa aiempaa työkokemusta, paikallistuntemusta ja kokemusta kehittämistoiminnasta. Oman auton käyttömahdollisuus on työssä välttämätön.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen maarit.teuri@ykkosakseli.fi. Toivomme, että hakemukseen liitetään lisäksi linkki lyhyeen (1 – 2 min) videotervehdykseen, jolla kerrot kuka olet ja miksi olisit paras valinta tiimiimme.

Kutsumme hakuajan päättymisen jälkeen osan hakijoista haastatteluihin. Toiveena on, että työntekijä pystyisi aloittamaan työt elokuussa 2021. Mahdollinen osa-aikaisuus on neuvoteltavissa.

Työsuhde on määräaikainen päättyen 31.12.2023 ja siihen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Maarit Teuri, p. 0400 982 236.

Ilmoitus TE-palveluiden sivuilla.

Tulosta