Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Sivuston navigaatio

Miten hankkeesta tiedotetaan?

Jaa linkki:

Tiedota hankkeen toiminnasta ja EU:n rahoitusosuudesta hankkeessa tarkoituksenmukaisella tavalla. Tiedotusmateriaalissa tulee käyttää EU-lippua ja maaseuturahaston tunnuslausetta: ”Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin” sekä EU:n Leader-logoa. Halutessasi voit käyttää ohjelmakaudelle 2014–2020 suunniteltua graafista ilmettä ja ”maaseutu2020” -logoa, jonka löydät myös kuvapankista. Logot voit ladata osoitteesta maaseutu.kuvat.fi (tai alla olevan tuensaajan viestintäohjeen kautta).

Tiedotusmateriaali tarkoittaa esimerkiksi nettisivuja, esitteitä, PR-materiaalia, lehti-ilmoituksia ja kaikkea muuta vastaavaa materiaalia. Jos hankkeella on verkkosivusto, esitä sivustolla hankkeesta lyhyt kuvaus, josta käy ilmi hankkeen tavoitteet, tulokset ja EU:n rahoitusosuus. Tuensaajan viestintäohjeessa on tarkemmat ohjeet. Kun julkisen tuen määrä ylittää 50 000 euroa on hankkeen toteuttamisen ajaksi sijoitettava näkyvälle paikalle A3-kokoinen juliste.

Hankkeesta voi tiedottaa esimerkiksi näin:

Hanke rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014–2020. Rahoitus on myönnetty Leader-ryhmä Ykkösakselin kautta.

Mallikuvat tiedotusmateriaaleissa käytettävistä logosta

EU-lippu ja maaseuturahaston tunnuslause (logon käyttö pakollista).

lippu_ja_tunnuslause

 

 

EU:n Leader-logo (logon käyttö pakollista, jos hankkeen rahoitus tulee Leader-ryhmältä)

logoleader

Maaseutu2020-logo (logon käyttö vapaaehtoista)

maaseutuverkosto_oranssi

Ykkösakselin logo

footer-leader-ykkosakseli-logo2