Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Yhdistyslaturi verkostoi Vihdissä 28.3.

Yhdistyslaturi verkostoi Vihdissä 28.3.

Jaa linkki:

Tule käynnistämään yhdistysten verkostoa Vihtiin muiden yhdistysten kanssa.

 

Ykkösakselin Yhdistyslaturi-hanke järjestää seuraavan yhdistysten verkostoillan Vihdissä maaliskuun viimeisellä viikolla. Kaikki vihtiläiset yhdistykset ovat tervetulleita 28.3. Vihdin kunnanvirastoon. Oli yhdistyksesi sitten kyläyhdistys, urheiluseura, kulttuuriyhdistys, vapaapalokunta tai vaikka vanhempainyhdistys nyt kannattaa tulla kuulolle. Kaikki yhdistysten välisestä yhteistyöstä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.

 

 

Aloitamme illan kahvitarjoilulla klo 17.30 ja verkostotyö käynnistetään klo 18.00.

Tilaisuuden tavoitteena on käynnistää yhdistysten verkostotoiminta, päättää tavoitteet ja sopia konkreettisista jatkoaskelista. Illan aikana keskustelemme millainen verkosto tulisi olemaan, mitä sillä tavoitellaan, mitä verkosto tekee ja miten. Verkosto suunnitellaan yhdistyksien tarpeiden mukaisesti, joten tule mukaan kertomaan oma mielipiteesi ja muokkaamaan verkoston toimintaa. Samalla tutustumme toisiimme ja muiden yhdistysten toimintaan.

Illan vetää koulutussuunnittelija Jussi Keränen Maaseudun Sivistysliitosta, jolla on pitkä kokemus kouluttajana ja työpajojen vetäjänä.

Ilmoittaudu mukaan 23.3. mennessä linkistä tai suoraan Päivi Kukkoselle sähköpostitse tai puhelimitse.

Klikkaa tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Hankeneuvoja Päivi Kukkonen, puh. 050 301 2181 (soita, lähetä tekstari tai whatsapp-viesti), sähköposti: paivi.kukkonen@ykkosakseli.fi

Tulosta