Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Yhdistyslain muutokset haltuun elokuussa

Yhdistyslain muutokset haltuun elokuussa

Jaa linkki:

Yhdistyslaturi tarjoaa elokuussa webinaarin, jossa kerrotaan yhdistyslain muutoksesta. Yhdistyslaki uudistui helmikuussa ja sen tarkoituksena on parantaa yhdistysten toimintamahdollisuuksia. Webinaari järjestetään tiistaina 22. elokuuta klo 17.00-18.30.

Uudistuksella kevennetään pienten yhdistysten hallinnollista taakkaa ja joustavoitetaan kaikkien yhdistysten ja liittojen päätöksentekoa. Lain uudistukset eivät pakota yhdistyksiä tekemään muutoksia, ne tarjoavat ainoastaan uusia mahdollisuuksia ja helpotuksia toimintaan, jos yhdistys haluaa ottaa ne käyttöön. Lain muutoksiin webinaarissa johdattaa SOSTE ry:n lakimies Patrik Metsätähti.

 

 

Yhdistyslakiin tulleet muutokset koskevat hallituksen päätösvallan delegointia, jäsen- ja liittoäänestystä, hallituksen päätöksentekoa ilman kokousta, selvitysmenettelyä yhdistyksen purkautuessa ja kirjanpitolakia kevyempää tilipitomallia. Jos jokin aiheista kiinnostaa, kannattaa ilmoittautua webinaariin ja ottaa asiasta selvää tarkemmin.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 20.8. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille päivää ennen webinaaria. Webinaari tallennetaan ja osallistujat saavat linkin tallenteeseen ja se on katseltavissa noin kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä

Lisätietoja antaa hankeneuvoja Päivi Kukkonen, puh: 050 3012181, e-mail: paivi.kukkonen@ykkosakseli.fi

Tulosta