Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Yhdistykset, tulkaa verkostoitumaan!

Yhdistykset, tulkaa verkostoitumaan!

Jaa linkki:

Yhdistyslaturi-hanke palaa syksyllä uusilla aiheilla. Syyskuun 8. päivä aloitetaan virittäytymällä yhdistysten väliseen verkostoitumiseen.

Verkostoitumisesta on monia hyötyjä yhdistyksille. Yhteistyössä muiden kanssa voi esimerkiksi järjestää tapahtumia, rekrytoida, jakaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä tai järjestää koulutuksia. Verkostoyhteistyöstä saa uusia voimavaroja ja uutta osaamista sekä tukea toimintaan ja itselleen.

Viritys verkostoitumiseen

Mutta kenen kanssa verkostoitua ja mistä voisi lähteä liikkeelle. Yhdistyslaturi auttaa juuri tässä ensimmäisessä askeleessa. Syyskuun koulutus on johdanto verkostoitumiseen, jossa kerrotaan mitä hyötyä verkostoitumisesta on, miten verkostoidutaan ja mitä sillä voi tavoitella.

Johdannon jälkeen keskustelemme pienryhmissä mitä ajatuksia osallistujilla on verkostoitumisesta ja millä tavalla verkostoitumista voisi jatkaa. Yhdistyslaturi järjestää jatkossa halukkaille yhdistyksille verkostoitumistilaisuuksia osallistujien toivomalla tavalla.

Tilaisuus järjestetään verkossa Teams-sovelluksessa alkaen klo 17.30 ja se kestää noin klo 19.30 saakka.

Tule siis mukaan syyskuun koulutukseen kuuntelemaan miten sinun yhdistyksesi voi hyötyä verkostoitumisesta. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://forms.office.com/r/isbxZCiGvw

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta. Voit ilmoittautua kaikkiin syksyn tilaisuuksiin samalla lomakkeella.

Lisätietoja antaa hankeneuvoja Päivi Kukkonen, puh. 050 301 2181 (soita, lähetä tekstari tai whatsapp-viesti), sähköposti: paivi.kukkonen@ykkosakseli.fi

 

Tulosta