Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Webinaarit jatkuvat Lohjalla, Salossa ja Vihdissä

Webinaarit jatkuvat Lohjalla, Salossa ja Vihdissä

Jaa linkki:

Ykkösakseli valmistelee EU:n maaseuturahaston seuraavan ohjelmakauden 2021 – 2027 strategiaa. Järjestämme sarjan webinaareja, joissa keskustellaan toiminta-alueemme maaseudun tilanteesta ja näkymistä. Lohjan etätilaisuus on 10.11., Salon 19.11. ja Vihdin 26.11.

Karkkilassa keskusteltiin kesän alussa

Keskusteluwebinaari järjestettiin karkkilalaisille 11.6.2020. Keskustelussa nousi esille koronan vaikutukset, jotka näkyivät kaupungissa etätyönä ja toisaalta luontoreittien suosiona. Karkkilan vahvuuksina mainittiin kaupungin sopiva koko ja persoonallinen identiteetti, joka pohjautuu teolliseen historiaan ja toisaalta kulttuuritoimintaan. Välimatka pääkaupunkiseudulle on kohtuullinen ja sijainti hyvä. Kehittämiskohteina listattiin mm. yrittäjyyden tukeminen, etätyötilat, joukkoliikenne ja vapaa-ajan asukkaat.

Keskustelu jatkuu Lohjalla, Salossa ja Vihdissä

Webinaareissa arvioimme maaseudun ja kylien tilannetta ja näkymiä. Mitkä ovat Lohjan, Salon ja Vihdin vahvuudet ja mahdollisuudet tulevaisuudessa? Miten kehittää maaseutua Leader-toiminnan avulla?

Webinaarien tarkoituksena on kerätä kylien ja alueiden ajatuksia maaseudun kehittämisestä. Ilmoittautuneille lähetämme etukäteismateriaalia, johon on kerätty tietoa kustakin kunnasta, mm. tilastotietoja ja tietoa rahoittamistamme hankkeista. Materiaali auttaa pohtimaan kuntien nykytilannetta.

Webinaareihin kutsumme mukaan kaikkia maaseudun kehittämisestä kiinnostuneita.

Webinaarit järjestetään Teams-sovelluksessa. Lähetämme Teams-kokouksen linkin ja etukäteismateriaalin ilmoittautuneille päivää ennen webinaaria.

Vihti 2027 keskusteluwebinaari torstaina 26.11.2020 kello 18 alkaen TILAISUUS PERUTAAN!

Päivitys 25.11.2020: torstain webinaari perutaan pienen osallistujamäärän vuoksi. Tilaisuus siirtyy tammikuulle: uusi päivämäärä on torstaina 14.11.2021 kello 18. Ilmoittautumisesta kerromme lähipäivinä.

Tulosta