Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Voimaa verkostosta!

Voimaa verkostosta!

Jaa linkki:

Tule käynnistämään salolaisten yhdistysten verkostoa yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa.

 

Yhdistyslaturi-hanke järjestää verkostoitumistilaisuuden salolaisille yhdistyksille joulukuun 8. päivä Kulttuuritalo Villissä. Oli yhdistyksesi sitten kyläyhdistys, urheiluseura, kulttuuriyhdistys, vapaapalokunta tai vaikka vanhempainyhdistys nyt kannattaa tulla kuulolle. Kaikki yhdistysten välisestä yhteistyöstä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.

 

 

Aloitamme illan kahvitarjoilulla klo 17.30 ja verkostotyö käynnistetään klo 18.00. Tilaisuus kestää noin klo 20.00 saakka.

Tilaisuuden tavoitteena on käynnistää yhdistysten verkostotoiminta, päättää tavoitteet ja sopia konkreettisista jatkoaskelista. Illan aikana keskustelemme millainen verkosto tulisi olemaan, mitä sillä tavoitellaan, mitä verkosto tekee ja miten. Verkosto suunnitellaan yhdistyksien tarpeiden mukaisesti, joten tule mukaan kertomaan oma mielipiteesi ja muokkaamaan verkoston toimintaa. Samalla tutustumme toisiimme ja muiden yhdistysten toimintaan.

Illan vetää koulutussuunnittelija Jussi Keränen Maaseudun Sivistysliitosta, jolla on pitkä kokemus kouluttajana ja työpajojen vetäjänä.

Osallistujille luvassa kahvi- ja glögitarjoilu sekä pieni pikkujouluyllätys.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.12. linkistä tai suoraan Päivi Kukkoselle sähköpostitse tai puhelimitse.

Klikkaa tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Hankeneuvoja Päivi Kukkonen, puh. 050 301 2181 (soita, lähetä tekstari tai whatsapp-viesti), sähköposti: paivi.kukkonen@ykkosakseli.fi

Tulosta