Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Vihdissä aloittaa yritysryhmähanke

Vihdissä aloittaa yritysryhmähanke

Jaa linkki:

Ykkösakseli on myöntänyt tukea Vihdin kunnan ja vihtiläisten yritysten yritysryhmähankkeelle. Ykkösakselin 150 euron kannustusrahaa myönnettiin kolmelle yritykselle ja seitsemälle yhdistykselle, yhteensä 1500 euroa.

Vihtiläinen yritysryhmä saa tukea luksusmatkailun kehittämiseen

Seitsemän yrityksen muodostama ryhmä kehittää hankkeessa yhteisiä luksusmatkailutuotteita. Tuotteet perustuvat olemassa oleviin vihtiläisiin yrityksiin, paikalliseen luontoon ja kulttuuriin. Yhteisen tuoteperheen tavoitteena on lisätä Vihdin alueen tunnettuutta kansainvälisesti ja saada alueelle lisää matkailijoita. Hankkeeseen sisältyy myös yrityskohtaista kehittämistä.

Mukana yritysryhmässä ovat Hawkhill, Nuuksion Taika Oy, Veikkolan kartano, WeFly Oy, Vihdin Kino Oy, Hevoslaakson talli ja Pois tieltä! -safarit Oy.

Hankkeen kokonaiskustannus on 173 000 euroa, josta tukea myönnettiin 75 % eli 129 750 euroa. Hanke on Vihdin kunnan hallinnoima.

Salolainen matkailualan yritys saa tukea kalustohankintoihin

Salossa perniöläinen Valla Outdoors Oy saa tukea talviretkeily- ja kajakkikalustohankintaan. Hankintojen myötä tavoitteena on lisätä asiakaspaikkojen määrää ja saada aikaan uusia matkailupalvelutuotteita. Kalustoinvestointien kokonaiskustannus on 12 100 euroa, josta tukea myönnettiin 20 % eli 2420 euroa.

Salolainen FC Halikko saa tukea jalkapallokentän uuteen aitaan

FC Halikko ry:n Hippo-areenan aidasta uusittiin osa vuonna 2020. Nyt jalkapalloseura saa tukea aidan loppuosan uudistamiseen ja kameravalvontaan. Hankkeen kustannusarvio on 37 579 euroa ja tukea seura saa 50 % eli 18 789 euroa.

Ykkösakseli myönsi kannustusrahaa kolmelle yritykselle ja seitsemälle yhdistykselle

Ykkösakseli myönsi 150 euron kannustusrahaa kolmelle yritykselle ja seitsemälle yhdistykselle, yhteensä 1500 euroa. Cool time oy Karkkilassa, Kahvila-puoti Muffiina ja Lumo Keittiöt Oy Salossa käyttävät kannustusrahaa mm. elokuvailtaan, joogatuntiin ja hierontaan.

Kuusjoen Vapaaehtoinen Palokunta, Märynummen kyläyhdistys, SuurVihdinKilta, Teatteri Trala, Tuohitun Kyläyhdistys, Vihtijärven Palvelutaloyhdistys ja Wihdin Tempo saivat yhdistysten kannustusrahaa. Sitä käytetään mm. taidenäyttelykäyntiin, yhteisiin ruokailuihin, juomapulloihin, retkiin ja ulkoilupäivien järjestämiseen.

Hakemuksia kannustusrahaan tuli yhteensä 40. Ykkösakseli juhlisti kannustusrahalla 15-vuotista toimintaansa. Kannustusrahan tarkoituksena oli yrityksen työntekijöiden tai yhdistyksen jäsenien ja vapaaehtoisten kannustaminen jollain arjesta poikkeavalla toimenpiteellä.

Tulosta