Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Verkostoilta Karkkilassa 14.9.

Verkostoilta Karkkilassa 14.9.

Jaa linkki:

Ykkösakselin Yhdistyslaturi-hanke jatkaa verkostointia jälleen syksyllä. Seuraava verkostoilta järjestetään Karkkilassa 14.9. Karkkilan kaupungintalossa. Verkostoiltaan ovat tervetulleita kaikki karkkilalaiset yhdistykset. Oli yhdistyksesi sitten kyläyhdistys, urheiluseura, kulttuuriyhdistys, vapaapalokunta tai vaikka vanhempainyhdistys nyt kannattaa tulla kuulolle. Kaikki yhdistysten välisestä yhteistyöstä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.

Aloitamme illan kahvitarjoilulla klo 17.00 ja verkostotyö käynnistetään klo 17.30.

 

 

Tilaisuuden tavoitteena on käynnistää yhdistysten verkostotoiminta, päättää tavoitteista ja sopia konkreettisista jatkoaskelista. Illan aikana keskustelemme millainen verkosto tulisi olemaan, mitä sillä tavoitellaan, mitä verkosto tekee ja miten. Verkosto suunnitellaan yhdistyksien tarpeiden mukaisesti, joten tule mukaan kertomaan oma mielipiteesi ja muokkaamaan verkoston toimintaa. Samalla tutustumme toisiimme ja muiden yhdistysten toimintaan.

Illan vetää koulutussuunnittelija Jussi Keränen Maaseudun Sivistysliitosta, jolla on pitkä kokemus kouluttajana ja työpajojen vetäjänä.

 Ilmoittaudu mukaan 11.9. mennessä linkistä tai suoraan Päivi Kukkoselle sähköpostitse tai puhelimitse.

Klikkaa tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Hankeneuvoja Päivi Kukkonen, puh. 050 301 2181 (soita, lähetä tekstari tai whatsapp-viesti), sähköposti: paivi.kukkonen@ykkosakseli.fi

Tulosta