Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Johannes Alarannasta Ykkösakselin varapuheenjohtaja

Johannes Alarannasta Ykkösakselin varapuheenjohtaja

Jaa linkki:

Ykkösakselin varapuheenjohtajaksi on valittu Johannes Alaranta Salon Perniöstä.  Ykkösakselin joulukuussa valittu uusi hallitus järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessaan torstaina 19.1. Uusia hankkeita ei torstaina käsitelty.

”Toivon, että Ykkösakselin toiminta tulisi tutuksi mahdollisimman monelle. Tämä on mielekästä toimintaa, jossa voimme tukea pieniä paikallisia hankkeita. Moni projekti voisi muutoin jäädä kokonaan toteutumatta”, varapuheenjohtajaksi valittu Alaranta sanoo. Alaranta edustaa hallituksessa yhdistystahoa. Hän on toiminut pitkään urheiluseuroissa ja mm. Perniön kirkonkyläyhdistyksessä.

Tukea jaettavissa 820 000 euroa

Tänä vuonna Ykkösakseli voi myöntää hankkeille tukea noin 820 000 euroa. Tuesta suurin osa on yleishyödyllisille kehittämishankkeille suunnattua, mutta Ykkösakseli tukee myös yrityksiä.

”Jatkamme paikallisten yhteisöjen toiminnan, osaamisen ja yhteisten tilojen kehittämistä. Yrityksille tarjoamme investointitukea. Yritykset voisivat kehittää toimintaansa myös yhdessä muiden yritysten kanssa yritysryhmähankkeessa. Kuulisimme mielellämme yritysten ideoita tästä”, toivoo toiminnanjohtaja Maarit Teuri.

Ykkösakselin puheenjohtajana toimii syyskokouksessa valittu Pirjo Sjögren Lohjalta. Ykkösakselin hallitus kokoontuu kevään aikana käsittelemään uusia hankkeita maaliskuussa, huhtikuussa ja toukokuussa. Tarkat kokouspäivät ilmoitetaan myöhemmin. Hakemukset on lähetettävä Ykkösakselille viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta. Ykkösakseli toivoo kuitenkin, että hankeideoista otetaan yhteyttä jo varhaisessa vaiheessa.

Tulosta