Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Vapaaehtoisten virkistysilta siirretään toukokuulle

Vapaaehtoisten virkistysilta siirretään toukokuulle

Jaa linkki:

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Virkistä vapaaehtoinen! -virkistysilta on päätetty siirtää toukokuulle. Tapahtumapaikkana pysyy Bergvikin kartano ja uusi ajankohta on 18.5.2022 klo 17.30-20.00. Viestitämme tarkemmin tapahtumasta lähempänä uutta ajankohtaa.

 

———————————————————————————————————————–

Ykkösakselin Yhdistyslaturi järjestää virkistysillan vapaaehtoistyöntekijöille joulukuun 2. päivä Bergvikin kartanossa Salon Kruusilassa. Ykkösakseli haluaa tarjota yhdistystoimijoille inspiraatiota vapaaehtoisten motivoimiseen ja palkitsemiseen ja tarjota virkistävää ohjelmaa kaikille vapaaehtoistyöntekijöille. Tilaisuus alkaa klo 17.30 kahvituksella ja Bergvikin suuren suosion saaneilla Smörre-leivillä. Illanvietto kestää noin klo 20.00 saakka ja osallistuminen on maksutonta.

Asiaa vapaaehtoisten motivoimisesta

Ohjelmassa on puheenvuoro Virpi Skipparilta Maaseudun Sivistysliitosta, joka kertoo vapaaehtoisuudesta laajemmin. Hän puhuu muun muassa muutoksesta vapaaehtoistoiminnassa, sitouttamisesta ja innostamisesta, pureutuu mahdollisiin yhteisöongelmiin ja lopuksi antaa eväitä palautteen antamiseen.

Virpi Skippari on Maaseudun Sivistysliiton koulutuspäällikkö, joka on tehnyt töitä järjestöjen kehitystehtävissä yli 20 vuotta. Kansalaistoimintaan liittyvä innostuspuhe sekä ihmisten motivointi ja vapaaehtoistyön koulutukset ovat juuri Virpin ydintä.


Virpi Skippari

Virpin puheenvuoron jälkeen keskustelemme vapaaehtoistyöntekijöiden palkitsemisesta. Osallistujat pääsevät jakamaan myös omat hyvät käytäntönsä vapaaehtoisten palkitsemiseen.

Lopuksi glögiä ja musiikkia

Virallisen ohjelman jälkeen osallistujia hemmotellaan glögillä sekä musiikkiesityksellä. Salolainen nuori muusikko Linda Smirnova esiintyy yleisölle kitaransa kanssa. Linda on tuttu Voice of Finlandista ja tekee omaa musiikkia ADNIL-nimellä.


Linda Smirnova

Ykkösakseli kannustaa järjestötoimijoita ottamaan yhdistyskaverinsa mukaan ja lähtemään yhdessä viettämään virkistävää iltaa Bergvikin kartanon Omettaan.

 

Lisätietoja antaa hankeneuvoja Päivi Kukkonnen, puh. 050 301 2181, sähköposti paivi.kukkonen[at)ykkosakseli.fi

Tulosta