Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Vapaaehtoinen, tule virkistymään!

Vapaaehtoinen, tule virkistymään!

Jaa linkki:

Ykkösakselin Yhdistyslaturi järjestää virkistysillan vapaaehtoistyöntekijöille toukokuun 18. päivä Bergvikin kartanossa Salon Kruusilassa. Ykkösakseli haluaa tarjota yhdistystoimijoille inspiraatiota vapaaehtoisten motivoimiseen ja palkitsemiseen sekä tarjota virkistävää ohjelmaa kaikille vapaaehtoistyöntekijöille. Tilaisuus alkaa klo 17.30 kahvituksella ja Bergvikin suuren suosion saaneilla Smörre-leivillä. Illanvietto kestää noin klo 20.00 saakka ja osallistuminen on maksutonta.

 

 

Asiaa vapaaehtoisten motivoimisesta

Ohjelmassa on puheenvuoro Virpi Skipparilta Maaseudun Sivistysliitosta, joka kertoo vapaaehtoisuudesta laajemmin. Hän puhuu muun muassa muutoksesta vapaaehtoistoiminnassa, sitouttamisesta ja innostamisesta, pureutuu mahdollisiin yhteisöongelmiin ja lopuksi antaa eväitä palautteen antamiseen.

 

Virpi Skippari

Virpi Skippari

 

Virpi Skippari on Maaseudun Sivistysliiton koulutuspäällikkö, joka on tehnyt töitä järjestöjen kehitystehtävissä yli 20 vuotta. Kansalaistoimintaan liittyvä innostuspuhe sekä ihmisten motivointi ja vapaaehtoistyön koulutukset ovat juuri Virpin ydintä.

 

Palkitsemisideoita ja musiikkia

Virpin puheenvuoron jälkeen keskustelemme vapaaehtoistyöntekijöiden palkitsemisesta. Kerromme myös Ykkösakselin 15-vuotissynttäreiden kunniaksi jaetusta yhdistysten kannustusrahasta ja mitä palkitsemisideoita hakemusten kautta tuli. Myös osallistujat pääsevät jakamaan myös omat hyvät käytäntönsä vapaaehtoisten palkitsemiseen.

Anniina ja Samuli Jokinen Duo

 

Virallisen ohjelman jälkeen osallistujia hemmotellaan virkistävällä juomalla sekä musiikkiesityksellä. Illan musiikista vastaa salolainen muusikkoduo Anniina ja Samuli Jokinen, joka hellii osallistujien korvia kevyellä popmusiikilla.

Ykkösakseli kannustaa järjestötoimijoita ottamaan kimppakyydin yhdistyskavereiden kanssa ja lähtemään yhdessä viettämään virkistävää iltaa Bergvikin kartanon Omettaan.

Ilmoittaudu mukaan 11.5. mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja antaa hankeneuvoja Päivi Kukkonnen, puh. 050 3012181, sähköposti paivi.kukkonen[at)ykkosakseli.fi

Tulosta