Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Uusia hankkeita Lohjalla ja Salossa

Uusia hankkeita Lohjalla ja Salossa

Jaa linkki:

Ykkösakseli on myöntänyt Leader-rahoitusta uusiin hankkeisiin Lohjalla ja Salossa. Neljä yleishyödyllistä hanketta ja yksi yrityshanke saavat tukea yhteensä 167 000 euroa.

”Hankkeet vahvistavat paikallisia yhteisöjä ja lisäävät yhteisten tilojen käyttöä. Ilahduttavaa oli tukea yritystä, joka on aloittamassa toimintaansa juuri hankitussa kiinteistössä uudella palvelulla”, toiminnanjohtaja Maarit Teuri kertoo.

Lohjalainen yritys sai investointitukea

Varamummola Oy saa yritystukea toimitilojen ostamiseen ja remontointiin Nummella. Kustannusarvio on 261 917 euroa, josta yritys saa investointitukea 20 %.

Lieviön Pienviljelijäyhdistys ry saa tukea Lieviön seuratalon sähkösaneeraukseen. Sähköistyksen uusiminen ja uudet ilmalämpöpumput parantavat talon paloturvallisuutta ja viihtyisyyttä. Kustannusarvio on 33 300 euroa, josta yhdistys saa tukea 50 %.

Salossa kolme yhdistystä sai tukea

Salon Seudun Ampujat r.y. hankkii käyttöönsä kiinteistön, joka toimii kokoontumis- ja koulutustilana sekä kilpailukansliana. Hankinnan kustannus on 150 000 euroa ja tukea yhdistys saa 50 %.

Särkisalon Urheilijat ry uudistaa Särkisalon urheilukentän. Vanha nurmi poistetaan ja pinta tasoitetaan ennen uusien siirtonurmikkorullien asentamista. Kustannusarvio on 29 072 euroa ja tukea yhdistys saa 50 %.

Suomusjärven Vapaaehtoinen Palokunta ry kehittää uuden tapahtuman, Syysrykäsyn, joka kokoaa Salon seudun alueen palokuntanuoret kokemaan ja oppimaan uutta yhdessä. Mukaan tulevat nuorten kouluttajat. Hankkeen kustannusarvio on 11 390 euroa, josta tuen osuus on 80 %.

Tulosta