Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Millainen on hyvä tulevaisuus Ykkösakselin alueella?

Millainen on hyvä tulevaisuus Ykkösakselin alueella?

Jaa linkki:

Tule keskustelemaan, millainen on hyvä tulevaisuus toiminta-alueellamme! Järjestämme huhtikuussa webinaareja, joissa pohdimme yhdessä konkreettisia toimenpiteitä ja kehittämisideoita hyvän tulevaisuuden rakentamiseen. Webinaareja on tulossa kolme. Ensimmäinen on suunnattu yrityksille torstaina 7.4.2022.

Mistä on kysymys?

Ykkösakseli on toiminut Leader-ryhmänä Karkkilan, Lohjan, Salon ja Vihdin alueella 15 vuotta. Ykkösakseli kokoaa asukkaat yhteiseen kehitystyöhön alueemme parhaaksi. Kehittämisideat syntyvät paikallisten asukkaiden, yhteisöjen ja yritysten tarpeista. Kehittämistä on tehty Leader-rahoituksen avulla. Rahoitus tulee pääosin EU:n maaseuturahastosta, jossa kehittämistä tehdään ohjelmakausittain.  Nyt valmistaudutaan seuraavaan ohjelmakauteen 2023–2027.

Ykkösakseli laatii paikallisen kehittämisstrategian, joka pohjautuu toiminta-alueemme tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Tule kertomaan oma näkemyksesi!

Asukkaat, yhteisöt, yritykset – haluamme kuulla näkemyksiänne siitä, miten voimme yhdessä luoda aluettamme ja toimijoitamme palvelevan strategian! Millainen on hyvä tulevaisuus ja miten sen saavutamme?

Webinaareissa mietimme yhdessä konkreettisia toimenpiteitä ja kehittämisideoita. Toivomme laajaa osallistumista. Järjestämme kolme webinaaria, jotka pureutuvat eri kohderyhmien tarpeisiin ja toiveisiin.

Yritysten hyvä tulevaisuus

Torstaina 7.4.2022 keskitymme yrityksiin. Kutsumme mukaan yrittäjiä, yrityskehittäjiä ja yritysjärjestöjä.

Yhteisöjen hyvä tulevaisuus

Keskiviikkona 13.4.2022 haluamme kuulla yhteisöjen näkemyksiä. Kutsumme mukaan erilaisia yhdistyksiä, kyläkehittäjiä ja kaikkia maaseudun kehittämisestä kiinnostuneita.

Nuorten hyvä tulevaisuus

Torstaina 21.4.2022 pohdintojen kohteena on nuoret. Miten voimme rakentaa hyvää tulevaisuutta alueemme lapsille ja nuorille? Kutsumme mukaan nuoria ja nuorten parissa työskenteleviä toimijoita.

Ilmoittaudu yhteen, kahteen tai kaikkiin webinaareihin!

Hetki vaikuttaa seuraavien viiden vuoden kehittämistyöhön alueellamme on nyt!

Voit osallistua yhteen tai vaikka kaikkiin kolmeen webinaariin.

Webinaarit toteutetaan etänä Zoom-sovelluksella. Webinaarit alkavat kello 17.30 ja kestävät kaksi tuntia. Webinaarien fasilitaattoreina toimivat Tiina Lakkaneva Majacca Oy:stä ja Seija Kiiskilä Futures Garden Oy:stä.

Siirry ilmoittautumaan webinaareihin tästä

Ilmoittaudu viimeistään kaksi päivää ennen kutakin webinaaria. Lähetämme linkin Zoom-kokoukseen päivää ennen webinaaria.

 

Tulosta