Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Tukia yritysten kehittämiseen ja kotiseututoimintaan

Tukia yritysten kehittämiseen ja kotiseututoimintaan

Jaa linkki:

Ykköakselin hallitus kokoontui 19.5.2022 toiseksi viimeiseen kokoukseensa ennen lomakautta. Ykkösakseli myönsi yhteensä noin 132 000 euroa Leader-tukea yritysten kehittämiseen ja perinnetietouden keräämiseen.

Yrityssalo Oy Salossa saa tukea tiedonvälityshankkeeseen Buustia businekseen, jossa vahvistetaan maaseudun mikro- ja pienyritysten elinvoimaisuutta. Hankkeen tavoitteena on nostaa esille yritysten kehittämistarpeita, uusia innovaatioita ja ajankohtaisia kehittämisteemoja. Kaksivuotisen hankkeen kustannusarvio on 82 475,80 euroa ja myönnetty tuki 90 % on 74 228 euroa.

ArtXperience Oy:lle Lohjalla myönnettiin tukea 10 000 euroa uuden tapahtumakonseptin kokeiluun. Kauneutta & Kapinaa -konseptia testataan kolmessa erilaisessa striimitapahtumassa.

Karkkilan Kotiseutuyhdistys ry saa tukea perinnetietouden keräämiseen ja taltiointiin. Hankkeessa kerätään talkoovoimin aineistoa, tarinoita ja valokuvia, Haapalan ja Vattolan kylistä. Hankkeen aineisto saatetaan alueen asukkaiden sekä paikallishistorian tutkijoiden ja sukututkijoiden tietoisuuteen. Hankkeen kustannusarvio on 85 350 euroa ja tukea yhdistys saa 70 % eli 47 796 euroa.

 

 

Tulosta