Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Tervetuloa kylään lauantaina 11. kesäkuuta

Tervetuloa kylään lauantaina 11. kesäkuuta

Jaa linkki:

Avoimet Kylät -päivä on nimensä mukaan pop up -tyyliin toteutettu päivä, jonka aikana on erityinen mahdollisuus vierailla toimeliaissa kylissämme. Toki kylään sopii tulla koska tahansa, mutta lauantaina 11.6. on ympäri Suomea yli 400 kylässä tavanomaista enemmän sutinaa.

Päivä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden lähimatkailuun, uusien kylien bongaamiseen tai varsinaiseen kyläsuunnistukseen. Kokeilkaa vaikka kaveriporukalla, moneenko kylään päivän aikana ehditte tutustua!

Ykkösakselin toiminta-alueella 25 kylää tarjoavat tapahtumia: on kesän avauksia torilla tai rannalla, kirpputoria, linnunpönttötalkoita, kävelyretkiä, siivoustalkoita, lasten ohjelmaa, työpajoja, museoon tutustumisia ja tietysti kahvittelua ja makkaranpaistoa.

Lohjalla voi vierailla yhdeksässä kohteessa. Mukana ovat Härjänvatsa, Immula-Pauni, Leppäkorpi-Järvenpää, Karjalohjalla kaksi tapahtumaa, Lohjan Saaristo, Sammatti, Saukkola ja Väänteenjoen alue.

Salossa mukana tapahtumassa on 12 kylää: Angelniemi, Kuusjoki, Märynummi, Nurkkila-Ylönkylä, Perniön asemanseutu ja kirkonkylä, Suomusjärven kirkonkylä, Strömma-Dahlby, Särkisalo, Teijon alueen kylät, Tieksmäki, Metola ja Hongisto Kiskossa ja Vartsala.

Vihdissä voi suunnata Herrakuntaan, Selkiin, Vanjärvelle ja Vihtijärvelle.

Avoimet Kylät tapahtumineen löytyvät Google Maps –kartalta osoitteesta avoimetkylat.fi. Siellä on tapahtumien aikataulut ja kotisivut, joista saa lisätietoja.

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat. Päivän organisoivat maakunnalliset kyläyhdistykset yhdessä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa.

Näkemisiin kylillä!

Tulosta