Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Syyskokous valitsi Johannes Alarannan puheenjohtajaksi

Syyskokous valitsi Johannes Alarannan puheenjohtajaksi

Jaa linkki:

Ykkösakselin syyskokous valitsi 17.11.2020 hallitukseen uusia jäseniä. Puheenjohtajana jatkaa salolainen Johannes Alaranta.

Ykkösakselin hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 11 varsinaista jäsentä ja 12 henkilökohtaista varajäsentä. Hallituksen valinnassa noudatettiin kolmikantaperiaatetta, jonka mukaan kolmasosa on maaseudun asukkaiden edustajia, kolmasosa yhdistysten ja yritysten edustajia ja kolmasosa julkisen sektorin edustajia.

Hallituksen varsinaisia jäseniä ensi vuonna ovat maaseudun asukkaina Taina Lehtisalo (uusi), Minna Leppäaro, Kai Nousiainen ja Heidi Saukkola. Yhdistyksiä edustavat Jyrki Hakkarainen, Riitta Luhtala, Anu Nilsson (uusi) ja Outi Rönn. Julkisen sektorin edustajia ovat puheenjohtaja Johannes Alaranta, Katja Etolin, Marjaana Mänkäri ja Antti Seppä.

Varajäseniä ovat Ari Aalto (uusi), Birgit Aittakumpu (uusi), Juha Hillebrandt, Anja Jackobson, Mika Kalliaisenaho, Janne Kettunen, Markku Koskinen, Säde Lassila, Soile Petrell (uusi), Simo Vesa (uusi) ja Kaj Westberg. Yhden varajäsenen paikka jäi avoimeksi. Varajäsenet voivat osallistua kokouksiin ja toimintaan varsinaisten jäsenten lisäksi.

Onnittelut uusille hallituksen jäsenille!

Syyskokous hyväksyi Ykkösakselin toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Syyskokous järjestettiin poikkeuksellisesti pääosin etäkokouksena. Kokouspaikalla Ykkösakselin toimistolla olivat kokouksen puheenjohtajaksi valittu Henri Partanen ja toiminnanjohtaja Maarit Teuri. Lisäksi paikalla olivat sihteerit ja pöytäkirjantarkastajat. Muut osallistuivat kokoukseen Teams-sovelluksessa. Kokouksessa äänestettiin yhdestä henkilövalinnasta ja sekin hoitui mainiosti sekä äänestyspalvelun kautta että lippuäänestyksenä paikan päällä.

Vasemmalla kokouksen puheenjohtaja Henri Partanen ja oikealla toiminnanjohtaja Maarit Teuri.

Ääntenlaskua sekä äänestyslapuilta että äänestyspalvelusta.

Tulosta