Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Seurantatietojen jättämisen aika!

Seurantatietojen jättämisen aika!

Jaa linkki:

Vuodenvaihteessa vietetään yleensä aikaa miettien mitä kulunut vuosi on tuonut tullessaan. Myös hankemaailmassa vuodenvaihde suuntaa katseet kuluneeseen vuoteen. Pyydämme yleishyödyllisten hankkeiden toteuttajiamme jättämään seurantatiedot Hyrrä-järjestelmään poikkeuksellisesti jo vuoden loppuun mennessä. 

Tunnistautuminen Katso-palvelun kautta päättyy vuoden lopussa ja Hyrrä siirtyy käyttämään kokonaan Suomi.fi-tunnistautumista. Huolehdittehan myös siitä, että haette Suomi.fi-valtuuksia mahdollisimman pian, jos nämä eivät ole jo kunnossa. Vuodenvaihteessa Suomi.fi-valtuuksien käsittelyn on ennakoitu ruuhkautuvan. Lue lisää Suomi.fi-tunnistautumisesta klikkaamalla tätä.

Seurantatietojen toimittaminen tapahtuu Hyrrä-asiointipalvelussa osoitteessa https://hyrra.ruokavirasto.fi/login.html.

Klikkaa tästä video-ohjeistukseen seurantatietojen jättämisestä (vuosiluvut ovat vanhoja):

Miten jätän seurantatiedot?

  • Seurantatietoihin pääsee hankkeen hankekirjastosta avaamisen jälkeen vasemman yläkulman ”seurantatiedot”-painikkeen kautta.
  • Oman välilehden vuoden 2020 seurantatiedoille saa luotua painamalla plussaa. Jos hanke on aloitettu vuonna 2020 välilehti on jo valmiina.
  • Kun olette tallentaneet seurantatiedot Hyrrään, laittakaa meille siitä tieto sähköpostitse: toimisto@ykkosakseli.fi

Seurantatietojen raportointijakso on yleensä kalenterivuosi. Raportointijakso voi olla myös lyhyempi, riippuen hankkeen aloittamisen tai päättymisen ajankohdasta. Mikäli hankkeessa ei ole vielä tullut seurantatietoihin vaikuttavia tuloksia vuonna 2020, raportoikaa niiden tietojen osalta 0. Välilehti on joka tapauksessa luotava ja tallennettava.
Viimeisen kerran seurantatiedot tallennetaan loppumaksun hakemisen yhteydessä. Mikäli hankkeenne loppuu vuodenvaihteessa on tämä samalla loppuraportointi seurantatietojen osalta.

Klikkaa ja lue tästä tarkemmat ohjeet seurantatietojen tallentamisesta Hyrrään.

Klikkaa ja lue tästä tarkemmin kehittämishankkeiden seurantatietojen sisällöistä. 

Lisätietoja saa myös Ykkösakselin toimiston henkilökunnalta!

Tulosta