Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Ruokapalveluiden tuotteistaminen retkipyöräilijöille-työpaja

Ruokapalveluiden tuotteistaminen retkipyöräilijöille-työpaja

Jaa linkki:

4.5.2023 klo 17:00-19:00 (ajankohtaa muutettu!)
Rikalanmäki, Rikalantie 74, 24800 Salo 

BikeMenu2- hanke järjestää koulutus- ja verkostoitumistilaisuuden kaikille ruokapalveluita tai
elintarvikkeita tuottaville toimijoille. Tervetulleita ovat kaikki luontomatkailusta kiinnostuneet
toimijat, kuten yrittäjät, kehittäjät ja palveluiden käyttäjät.
Työpajan tavoitteena on löytää paikallisesti tuotettuja hyviä ruokailuelämyksiä
retkipyöräilijöille. Työpajassa käsitellään retkeilijän ravinnontarve ja siihen hyvin soveltuvia
raaka-aineita ja elintarvikkeita.


Mukana tuotteineen ja ajatuksineen:
• Juha-Pekka Aikola Vihreä Härkä, ”Retkelijän härkäpapupasta”
• Maritta Sipilä Tulenruoka, ”Lähituotteista kuivakeittoja”
• Juha Raininko ja Terhi Auvinen Rainingon Luomutila, ”Kvinoasta retkievästä”

Ohjelmasta vastaavat:
Novidan keittiömestari Lasse Alisaari & lähiruoka-asiantuntija Mertsi Töttölä.

Ilmoittaudu tästä!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: mertsi.tottola@novida.fi

Tulosta