Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Jaa linkki:

Ykkösakselin toimisto toivottaa Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Tämän vuoden hanketuet on myönnetty. Vuosi 2022 on siirtymäkauden toinen ja viimeinen vuosi. Rahoitusta hanketukiin on jäljellä noin 700 000 euroa.

Ykkösakselin toimisto on kiinni aatonaattona 23.12. Kaikkina muina päivinä saat meihin yhteyden. Jos vuodenvaihteen juhlapyhinä syntyy hyviä ideoita, ole yhteydessä! Voit jättää yhteydenottopyynnön sähköpostiimme toimisto@ykkosakseli.fi.

Joulukorttimme on kuvattu Salon Suomusjärvellä

Kuva: Janica Vilen

Frisbeegolfin suosio kasvaa edelleen ja uusia ratoja rakennetaan lisää ympäri Suomen. Seuraavaksi lajin harrastajat pääsevät testaamaan uutta rataa Salon Suomusjärvelle. Rata on rakennettu Ykkösakselin rahoittamassa Leader-hankkeessa, josta vastaa Suomusjärven MLL.

Ykkösakseli on myöntänyt tukea jo useamman radan rakentamiseen – ei kuitenkaan ihmisiä varten, kuten virallisesti kerrotaan, vaan sen vuoksi, että joulutontut rakastavat frisbeegolfia!

Harva niitä huomaa, mutta jos päästää joulumielen sydämeensä ja katsoo oikein tarkkaan, voi tonttuja nähdä jokaisella maailman frisbeegolfradalla. Tontut pelaavat pääsääntöisesti etiketin mukaan, mutta välillä nekin jekkuilevat. Jos siis kiekkosi joskus fribatessa katoaa, se on saattanut lähteä tontun mukana Korvatunturille.

Muiden Leader-ryhmien joulukortit näet maaseutuverkoston joulukalenterissa.

Tulosta