Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Piapojauhojen tuottaja ja kierrätystekstiilituotteiden valmistaja saavat yritystukea

Piapojauhojen tuottaja ja kierrätystekstiilituotteiden valmistaja saavat yritystukea

Jaa linkki:

Ykkösakselin hallitus myönsi Leader-rahoitusta vuoden ensimmäisessä kokouksessa kahdelle yrityshankkeelle ja yhdelle yleishyödylliselle hankkeelle. Yhteensä tukea myönnettiin 15 000 euroa.

Lohjalla Pumpa Design Oy saa yritystukea työtilana toimivan konttirakennuksen hankintaan sekä sosiaalitilojen rakentamiseen. Yritys valmistaa kierrätystekstiilituotteita. Investointien kustannusarvio on 13 049 euroa ja tukea yritys saa 20 %.

Salossa Kari Tuominen saa yritystukea myllytyslinjaston hankintaan. Yritys valmistaa perinteistä piapojauhoa. Investoinnin avulla tuotteesta saadaan gluteeniton. Hankkeen kustannusarvio on 24 993 euroa, josta Tuominen saa 20 % investointitukea.

Lisää hapetusta Enäjärvelle

Vihdin Enäjärven Suojeluyhdistys VESY hankkii kaksi hapetinta Enäjärvelle. Hapettimet asennetaan järven neljä metriä syvälle keskialueelle. Yhdistys on aikaisemmin hankkinut Leader-tuella kaksi hapetinta, jotka on sijoitettu  syvänteisiin Nummelan ja Ojakkalan päässä. Järven hapetusteho nousee merkittävästi. Kustannusarvio on 14 716 euroa ja tuki 50 %.

Tukea myönnettävissä 450 000 euroa

Näiden hankepäätösten ja LIVE3-teemahankkeen jälkeen Ykkösakseli voi myöntää tänä vuonna vielä noin 450 000 euroa tukea yritysten investointitukeen ja yleishyödyllisiin hankkeisiin.

 

 

 

Tulosta