Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Outdoor Leader – Polkuja pitkin

Jaa linkki:

Seitsemän suomalaista Leader-ryhmää ja kaksi ruotsalaista Leader-ryhmää on aloittanut yhteisen hankkeen, jonka opintoretkillä tutustutaan ryhmien alueiden reitistö- sekä matkailukohteisiin. Kansainvälisen hankkeen tavoitteena on jakaa tietoa reitistöjen kanssa toimiville tahoille. Ykkösakselin tavoitteena on saada luontokohteita ylläpitäviä alueella toimivia yhdistyksiä mukaan hankkeen tapahtumiin.

Hankkeen aikana järjestetään mukana olevien Leader-ryhmien yhteisiä tapahtumia, mutta myös muutama Ykkösakselin oma info-ilta kiinnostaviin aiheisiin liittyen. Hanke alkaa reitistöpäivillä Varsinais-Suomessa 18.-21.8.2019.

Hankkeen viimeiset toimet tehdään vuoden 2020 aikana.


Seuraava hankkeen opintoretki tehdään Ruotsiin Leader Sjuhäradin alueelle.
Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut!

 


Ensimmäisen Outdoor Leader – opintoretken kohteena on Varsinais-Suomi 18.8.-21.8.2019. Nelipäiväisen opintoretken aikana tutustutaan laajasti alueella oleviin retkikohteisiin niin Turunmaan saaristossa Kemiönsaarella kuin Teijon ja Mathildedalin alueellakin. Sisämaan esittelykohteina ovat Tammireitit Kaarinassa ja Sauvossa sekä Yläneen alueella Kurjenrahkan kansallispuistossa.

Reitistöpäiville saapuu osallistujia myös Ruotsista, joten kohteiden tutustumisen ohella on myös mahdollisuus kansainväliseen verkostoitumiseen.

Ilmoittautumiset elokuun retkeen viimeistään 8.7.

Voit ilmoittautua Facebook-tapahtuman löytyvän linkin kautta tai oheisella QR-koodilla   

P.S. Hankkeen ensimmäinen Ruotsiin suuntautuva opintoretki on lokakuussa seuraava keväällä 2020 ja viimeinen opintoretki Suomeen syksyllä 2020. Ulkomaan matkoilla osallistujamaksu.

Voit ilmaista kiinnostuksesi myös näihin retkiin jo nyt!