Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Outdoor Leader – Polkuja pitkin

Jaa linkki:

Seitsemän suomalaista Leader-ryhmää ja kaksi ruotsalaista Leader-ryhmää on aloittanut yhteisen hankkeen, jonka opintoretkillä tutustutaan ryhmien alueiden reitistö- sekä matkailukohteisiin. Kansainvälisen hankkeen tavoitteena on jakaa tietoa reitistöjen kanssa toimiville tahoille. Ykkösakselin tavoitteena on saada luontokohteita ylläpitäviä alueella toimivia yhdistyksiä mukaan hankkeen tapahtumiin.

Hankkeen aikana järjestetään mukana olevien Leader-ryhmien yhteisiä tapahtumia, mutta myös muutama Ykkösakselin oma info-ilta tai muu vastaava tilaisuus kiinnostaviin aiheisiin liittyen.

Hankkeen kesto: 31.12.2021 saakka.


Keväällä 2020 oli tarkoitus tehdä opintoretki Leader MittSkånen alueelle Etelä-Ruotsiin. Opintoretki jouduttiin siirtämään koronatilanteen takia syksyyn 2020 ja tällä hetkellä (12.8.2020) näyttää siltä, ettei opintoretkeä pystytä toteuttamaan syksynkään aikana. Mahdollisuuksien mukaan toimia järjestetään syksyn 2020 ja vuoden 2021 aikana. Seuraa tiedottamistamme. 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Koostimme hankkeessa kohdevinkkivideot Uudelmaalta ja Salosta. Videoilla erilaisia reippailukohteita Leader Ykkösakselin alueelta.

Yhteisvideo on koostettu kaikkien Outdoor Leader-hankkeessa mukana olevien suomalaisten kumppanien kohdevinkeistä. Videolla on kohteita Varsinais-Suomesta, Satakunnasta, Uudeltamaalta ja Etelä-Pohjanmaalta.

 

Ensimmäisen Outdoor Leader – opintoretken kohteena oli Varsinais-Suomi 18.8.-21.8.2019. Nelipäiväisen opintoretken aikana tutustuttiin laajasti alueella oleviin retkikohteisiin niin Turunmaan saaristossa Kemiönsaarella kuin Teijon ja Mathildedalin alueellakin. Sisämaan esittelykohteina olivat Tammireitit Kaarinassa ja Sauvossa sekä Yläneen alueella Kurjenrahkan kansallispuistossa.

Reitistöpäiville saapui osallistujia myös Ruotsista, joten kohteiden tutustumisen ohella on myös mahdollisuus kansainväliseen verkostoitumiseen.

Ilmoittautumiset elokuun retkeen viimeistään 8.7.

Voit ilmoittautua Facebook-tapahtuman löytyvän linkin kautta tai oheisella QR-koodilla