Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Hankeneuvontaa nuotiolla 3.6.2022 Lemmoinvuorella Karkkilassa

Hankeneuvontaa nuotiolla 3.6.2022 Lemmoinvuorella Karkkilassa

Jaa linkki:

Kutsumme karkkilalaisia yhdistystoimijoita ja yrityksiä nuotiolle Lemmoinvuoren laavulle Karkkilassa perjantaina 3.6.2022 kello 10 – 14. Onko sinulla idea oman alueesi tai yrityksesi kehittämiseen? Haluaisitko jakaa idean kanssamme? Tarvitsetteko hankeneuvontaa? Tulkaa tapaamaan ja juttelemaan Ykkösakselin hankeneuvojien kanssa kerrankin muualle kuin neljän seinän sisälle! Tuuletetaan uusia ajatuksia yhdessä raittiissa ulkoilmassa nuotion äärellä.

nuotiolla hankeneuvontaa teksti ja nuotion kuva

Hankeneuvontaa nuotiolla

Viime vuonna aloitimme uuden perinteen. Kansallispuistopäivänä 24.5.2021 olimme ensimmäisen kerran laavulla Teijolla Salossa viettämässä etätyöpäivää ja keskustelemassa hankkeista. Syksyllä annoimme hankeneuvontaa Vihdissä Salmen ulkoilualueella. Nyt vuorossa on Karkkila ja Lemmoinvuoren laavu.

Karkkilan Latu rakensi laavun viime vuonna ja hanke sai Ykkösakselin Leader-tukea. Mikäs sen sopivampaa kuin tulla viettämään etätyöpäivää ja juttelemaan hankkeista karkkilalaisten kanssa juuri sinne! Ja jos et ole vielä käynyt uudella laavulla, nyt siihen on hyvä tilaisuus. Tilaamme totta kai kauniin sään tilaisuuteen.

Olemme paikalla kello 10 – 14 ja tarjoamme kahvit ja makkarat

Me hankeneuvojat olemme paikalla laavulla kello 10 alkaen. Anu Pekanniemi voi neuvoa yrityksiä, Jaana Joutsen yhdistyksiä ja Päivi Kukkonen ottaa ideoita vastaan Ykkösakselin oman hankkeen Yhdistyslaturin syksyn koulutusohjelmaan.

Tarjoamme vieraille kahvit ja makkarat. Tarjoilun järjestämiseksi toivomme ilmoittautumista etukäteen viimeistään keskiviikkona 1.6.2022. Ilmoittautuneille lähetämme myös tarkemmat reittiohjeet. Älä jätä kuitenkaan tulematta, vaikka päätätkin viime tipassa tulla laavulle!

Ilmoittaudu 

Siirry ilmoittautumislomakkeelle. Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 1.6.2022. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat reittiohjeet.

Pysäköinti ja reitti laavulle 

Jätä auto Käpylän urheilukentän pysäköintialueelle, joka on heti Käpyläntien alussa. Reitti laavulle opastetaan etukäteen ilmoittautuneille ja se merkitään tähän tilaisuuteen. Reitin pituus on noin kilometri ja se on osin kivikkoista. Hyvät kengät ovat siis tarpeen.  

Lisätietoja antaa hankeneuvoja Jaana Joutsen, puh. 050 313 5590.

 

 

 

Tulosta