Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Miten voit vapaaehtoistyöntekijä?

Miten voit vapaaehtoistyöntekijä?

Jaa linkki:

Huhtikuussa Yhdistyslaturin koulutus keskittyy jaksamiseen vapaaehtoistyössä. Vaikka vapaaehtoistyö tuo elämään paljon iloa, hyvinvointia, osallisuutta sekä merkityksellisyyden tunnetta, voi vapaaehtoistyössä myös uupua tai se voi viedä liikaa voimia. Yhdistyslaturi kutsuu nyt kaikkia vapaaehtoistyöntekijöitä koulutukseen kuuntelemaan miten huolehtia omasta jaksamisesta. Koulutus järjestetään huhtikuun 27. huhtikuuta klo 17.30-19.00. Kouluttajana toimii työterveyspsykologi Marke Koskelin. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

 

 

Tunnista voimavarasi

Omista voimavaroista on hyvä pitää huolta myös vapaaehtoistyössä kuin tavallisessakin työelämässä. Vapaaehtoistyö voi viedä mennessään ja sille haluaa antaa paljon, mutta uupuminen voi viedä ilon vapaaehtoistyöstä. Koulutuksessa käsitelläänkin omien voimavarojen tunnistamista ja niiden vahvistamista. Kouluttajan johdolla mietitään, miten saadaan tasapainoa vapaaehtoistoiminnan ja oman elämän välille.

Marke Koskelin

Kouluttajana toimiva Marke Koskelin tietää mistä puhuu. Hän on toiminut erilaisissa vapaaehtoistehtävissä teini-iästä saakka ja oppinut vapaaehtoistyön merkityksen vanhemmiltaan ja isovanhemmiltaan. Marke tietää kokemuksesta miten palkitsevaa ja välillä jopa turhauttavaa vapaaehtoisena toimiminen on. Myös vertaistuki on tärkeää ja sitä on myös tarjolla koulutuksessa. Tekee hyvää keskustella muiden kanssa kuormitustekijöistä, kun ympärillä on ihmisiä, jotka ymmärtävät mistä puhutaan.

 

Tule mukaan koulutukseen oppimaan, miten voit vahvistaa omia voimavarojasi vapaaehtoistyöntekijänä. Ilmoittaudu 25. huhtikuuta mennessä tästä linkistä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla päivää ennen koulutusta.

Tulosta