Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Marraskuussa otetaan somevideot haltuun

Marraskuussa otetaan somevideot haltuun

Jaa linkki:

Miten somevideoita voisi hyödyntää yhdistysten markkinoinnissa? Miten kuvata hyvä video? Minkälainen on vaikuttava video? Näihin kysymyksiin saa vastauksen osallistumalla Ykkösakselin Yhdistyslaturi-hankkeen somevideokoulutukseen, joka järjestetään keskiviikkona 10. marraskuuta kello 17.00-20.00. Kouluttajana toimii Sanya Saarinen Vihdistä, jolla on laaja kokemus digitaalisen sisällön tuottamisesta. Hän on somestrategi, digisisällöntuottaja sekö somekouluttaja, joka hallinnoi useita sometilejä päivittäin.

Videomarkkinointi on yksi tehokkaimmista tavoista saada näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Kaikkien somekanavien algoritmit suosivat videosisältöjä, joten yleisöjä voi tavoittaa tehokkaasti ja viestiä vaikuttavasti somevideoilla.

Somevideot älypuhelimella -koulutuksessa saa käytännönläheisiä vinkkejä, joiden avulla voi hyödyntää älypuhelimella tehtyjä videoita yhdistyksen viestinnässä ja markkinoinnissa. Koulutuksesta saa kattavan materiaalipaketin niin videosuunnittelusta, videointikalustosta kuin työkaluja viestinnän suunnitteluun. Koulutuksen aikana tutustutaan myös siihen, miten voit tavoittaa yleisöä hyödyntäen somekanavien eri toimintoja.

Ilmoittaudu koulutukseen 8.11. mennessä

Ykkösakselin Yhdistyslaturi-hanke järjestämä koulutus on suunnattu pääasiassa yhdistyksille, mutta myös muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita linjoille. Koulutus järjestetään etänä Teamsin kautta ja osallistujat tarvitsevat vain tietokoneen ja älypuhelimen mukaan koulutukseen.

Koulutus koostuu neljästä teemasta:
– Videon vaikuttavuuden hyödyntäminen markkinoinnissa
– Parhaat jakelukanavat videosisällölle (mm. Facebook ja Instagram)
– Videoiden tekeminen älypuhelimella ja teknisesti laadukas toteutus
– Videoiden jälkikäsittely (editointi ja tekstitys)

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 8. marraskuuta mennessä tästä linkistä. Vastaa myös kyselyyn niin voimme räätälöidä koulutuksesta juuri sopivan osallistujille.

Voit tutustua kouluttajamme Sanyan omiin sosiaalisen median kanaviin alla olevista linkeistä:
https://www.facebook.com/Someleontti/
https://www.instagram.com/someleontti/

Lisätietoja koulutuksesta antaa hankeneuvoja Päivi Kukkonen, sähköpostiosoite paivi.kukkonen[at]ykkosakseli.fi, puhelinnumero: 050 3012181

Tulosta