Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Lohjan keskustan paikallinen kehittäminen alkaa

Lohjan keskustan paikallinen kehittäminen alkaa

Jaa linkki:

Paikallinen kehittäminen Lohjan keskustassa 2016 – 2017 –hanke alkaa. Hankkeen ensimmäinen tilaisuus, jossa ideoidaan tulevaa toimintaa, järjestetään Apuomenan Punakaneli-järjestötilassa tiistaina 1.11.2016 kello 17 alkaen. Hanke tukee kansalaisjärjestöjen ja muiden toimijoiden työtä työllisyyden edistämiseksi.

Ykkösakselin tehtävänä on kouluttaa ja neuvoa toimijoita omaehtoiseen kehittämistyöhön Lohjan keskustassa. Ykkösakseli kertoo erilaisista rahoitusvaihtoehdoista ja kehittää toimijoiden välistä yhteistyötä ja viestintää.

Tervetuloa ideoimaan tiistaina 1.11.

Ykkösakselin koollekutsumassa tilaisuudessa ideoidaan ja suunnitellaan hanketta. Hankkeeseen toivotaan mukaan vielä lisää toimijoita. Kiinnostuneet yhdistykset ja toimijat ovat tervetulleita Apuomenaan tiistaina 1.11. kello 17.

Hankkeen kohderyhmänä ovat työttömät ja syrjäytymisvaarassa olevat, joiden työ- ja toimintakykyä parannetaan erilaisilla toimilla. Tarkoitus on, että kansalaisjärjestöt ideoivat toimia ja vastaavat niiden käytännön toteutuksesta.

”Ykkösakseli mahdollistaa aktiivisen toiminnan maksamalla osan kustannuksista. Niitä voivat olla mm. tapahtumien tilavuokrat, asiantuntijoiden palkkiot tai kahvitukset. Päävastuu järjestämisestä on kansalaisjärjestöillä. Näin toiminta voi jatkua hankkeen päättymisen jälkeen”, Ykkösakselin toiminnanjohtaja Maarit Teuri kertoo.

Sari Pesonen toimii Ykkösakselin hankeneuvojana hankkeessa. Pesonen on toiminut vuosia työllisyyden edistämisen ja syrjäytymisen ehkäisemisen parissa yhdistystoiminnan puolella. ”Koen tämän olevan ajankohtainen ja todella tarpeellinen rahoitus, sillä syrjäytyminen ja työttömyys ovat asioita, joihin yhteiskunnassamme tulisi panostaa huomattavasti enemmän”, Pesonen sanoo.

Hanke saa rahoituksensa Euroopan sosiaalirahaston Kestävää kasvua ja työtä 2014 -ohjelmasta, joka lisää sosiaalista osallisuutta ja torjuu köyhyyttä.

Ota yhteyttä: hankeneuvoja Sari Pesonen, puh. 046 9220 979

Lisätietoja hankkeesta

VipuvoimaaEU_2014_2020_rgbEU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb

Tulosta