Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

LINC 2018 tuo kansainväliset Leader-toimijat Raumalle

Jaa linkki:

Varsinais-Suomen ja Satakunnan Leader-ryhmät järjestävät kansainvälisen LINC 2018 –konferenssin Raumalla kesäkuussa 2018. Tapahtuman pääjärjestäjä on Ravakka ry ja järjestelyihin haetaan tueksi ja rahoitukseksi alueiden välistä hanketta. Ykkösakselin hallitus päätti kokouksessaan 7.3.2017 osallistua hankkeeseen ja konferenssiin.

LINC on lyhenne sanoista Leader Inspired Network Community. LINC on paikallisten Leader-ryhmien ja eri maiden kansallisten maaseutuverkostojen yhteinen tapahtuma, jossa vaihdetaan hyviä käytäntöjä ja verkostoidutaan kansainvälisten toimijoiden kanssa. Tapahtuma on hyvä kanava löytää kansainvälisiä hankekumppaneita. LINC-konferenssia on järjestetty vuodesta 2010 alkaen eri maissa. Tänä vuonna toukokuussa järjestämisvuorossa on Luxemburg.

LINC 2018 tapahtuu Raumalla ja sen lähialueilla. Teemana on Raumalle sopiva “Nature and Blue Economy – Waters, nature and food promoting well-being and tourism”. Tapahtumapäivät ovat 12. – 14.6.2018. Tapahtuman ohjelmassa on tutustumisretkiä ja työpajoja. Konferenssiin odotetaan yli 250 osallistujaa.

Ravakka ry palkkaa hankkeeseen projektikoordinaattorin. Ykkösakselin osuus kustannuksista on 8000 euroa.

Lisätietoja Ravakan kotisivuilla – sivu täydentyy hankkeen alkaessa

Tulosta