Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Leader-ryhmät mukana OKRA-maatalousnäyttelyssä

Leader-ryhmät mukana OKRA-maatalousnäyttelyssä

Jaa linkki:

OKRA-maatalousnäyttely avaa porttinsa keskiviikkona 6.7. kello 10. Varsinais-Suomen Leader-ryhmät ja ELY-keskus ovat mukana näyttelyssä Mahtava maaseutu –yhteisosastolla. Osastolla saa tietoa Maaseuturahaston rahoituksesta yrityksille ja yhteisöille.

OKRA-näyttely on avoinna keskiviikosta lauantaihin 9.7. kello 10 – 17. OKRA tarjoaa alansa ammattilaisille kattavan katsauksen koko maatalousalaan. Esillä ovat uusimmat koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut, joten nähtävää ja koettavaa löytyy vaikka useamman päivän ajaksi.

OKRA-näyttelyssä on esillä laajasti erilaisia kotieläimiä. Eläinaitauksista löytyy muun muassa lehmiä, sikoja, lampaita, hevosia ja siipikarjaa. Eläimet, perinnepiha, kädentaidot ja tivolihuvit tarjoavat elämyksiä koko perheelle.

­Maaseutuverkostopalveluiden, Leader-ryhmien ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen yhteisellä Mahtava maaseutu -osastolla tarjoillaan tietoa muun muassa innovaatio-ohjelma Karhunpesästä ja kotimaista ruuantuotantoa juhlistavasta Osta tilalta! –päivästä. Varsinais-Suomen viisi Leader-ryhmää I samma båt – samassa veneessä, Ravakka, Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit, Varsin Hyvä ja Ykkösakseli ovat mukana yhteisosastolla. Jokaisena näyttelypäivänä paikalla on hankeneuvojia, joilta voi kysellä yritys- ja hanketuista.

Mahtava maaseutu –yhteisosasto B 44 sijaitsee Oripään kunnan osaston B 43 vieressä vastapäätä hevosnäytösareenaa.

Lisätietoja OKRA-näyttelystä

kansikuva lehti OKRATiedotuslehti Maaseuturahasto Varsinais-Suomessa – jaossa näyttelyssä

Tulosta