Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Lähde mukaan opintoretkelle Varsinais-Suomeen elokuussa!

Lähde mukaan opintoretkelle Varsinais-Suomeen elokuussa!

Jaa linkki:

Seitsemän suomalaista Leader-ryhmää ja kaksi ruotsalaista Leader-ryhmää on aloittanut yhteisen hankkeen, jonka opintoretkillä tutustutaan ryhmien alueiden reitistö- sekä matkailukohteisiin. Kansainvälisen hankkeen tavoitteena on jakaa tietoa reitistöjen kanssa toimiville tahoille. Ykkösakselin tavoitteena on saada luontokohteita ylläpitäviä alueella toimivia yhdistyksiä mukaan hankkeen tapahtumiin.

Ensimmäisen Outdoor Leader – opintoretken kohteena on Varsinais-Suomi 18.8.-21.8.2019. Nelipäiväisen opintoretken aikana tutustutaan laajasti alueella oleviin retkikohteisiin niin Turunmaan saaristossa Kemiönsaarella kuin Teijon ja Mathildedalin alueellakin. Sisämaan esittelykohteina ovat Tammireitit Kaarinassa ja Sauvossa sekä Yläneen alueella Kurjenrahkan kansallispuistossa.

Reitistöpäiville saapuu osallistujia myös Ruotsista, joten kohteiden tutustumisen ohella on myös mahdollisuus kansainväliseen verkostoitumiseen.

Ilmoittautumiset elokuun retkeen viimeistään 8.7.

Voit ilmoittautua Facebook-tapahtuman löytyvän linkin kautta tai oheisella QR-koodilla   

P.S. Hankkeen ensimmäinen Ruotsiin suuntautuva opintoretki on 16.-21.10.2019, seuraava keväällä 2020 ja viimeinen opintoretki Suomeen syksyllä 2020. Ulkomaan matkoilla osallistujamaksu.

Voit ilmaista kiinnostuksesi myös näihin retkiin jo nyt!

 

 

Tulosta