Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Kesäsomettaja Juha somettaa kahden viikon ajan

Kesäsomettaja Juha somettaa kahden viikon ajan

Jaa linkki:

Ykkösakseli palkkasi OP Lounaismaan kesäduuniavustuksella kahdeksi viikoksi kesäsomettajan. Halusimme tarjota yhdelle nuorelle mahdollisuuden tutustua Leader-toimintaan. Kesäsomettajamme Juha aloitti eilen.

Juhan ensimmäisenä työtehtävänä oli ottaa itsestään selfie ja luoda nettisivu blogia varten. Jatkossa Juha kirjoittaa blogiin, ottaa kuvia ja päivittää somekanaviamme Facebookia ja Instagramia. Ohjelmassa on myös kaksi retkeä hankekohteisiin ja päivä OKRA-maatalousnäyttelyssä.

Tavoitteena on oppia puolin ja toisin uusia asioita. Juha on koulussa viestintä- ja tietotekniikkaluokalla ja hän on oppinut kuvanmuokkaus-, videonmuokkaus- ja kirjoitusohjelmien käyttöä mediatunneilla. Nyt Juha pääsee käyttämään ja kokeilemaan taitojaan käytännön työssä.

Me Ykkösakselissa toivomme, että saamme kuulla Juhalta nuoren ajatuksia ja ideoita Leader-työhön. Kohderyhmänä nuoret on haastava, joten ehkä saamme hyviä vinkkejä miten tavoittaa ja viestiä nuorille vaikkapa Ykkösmassista.

Tutustu Juhan luomaan blogiin.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Ykkösakseli osallistui Kesäduuni OP:n piikkiin –kampanjaan.  OP Lounaismaa lahjoittaa nuoren palkan yhdistykselle.

Tulosta