Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Karjalohjan venesatamaa kehitetään

Karjalohjan venesatamaa kehitetään

Jaa linkki:

Ykkösakselin hallitus kokoontui tiistaina 4.9. päättämään uusista hankkeista. Lisää elämää kylillä pienillä investoinneilla 3 – teemahankkeen lisäksi myönnettiin tukea Karjalohjan venesataman kehittämiseen. Ykkösakseli voi myöntää syksyllä Leader-rahoitusta kehittämis- ja investointihankkeisin 420 000 euroa.

Karjalohjan Veneilijät investoi satamaan

Karjalohjan Veneilijät saa Leader-rahoitusta Karjalohjan venesataman kehittämiseen. Tämä on toinen kerta, kun venesatama saa Leader-rahoitusta. Venesatamaa rakennettiin hankerahoituksella 2000-luvun alussa. Nyt venesatamassa jatketaan laituria, uusitaan veneiden laskuluiska ja korjataan vanhoja laitureita. Hankkeen kustannusarvio on 12 695 euroa. Tukea hanke saa 50 %.

Hallituksen kokouksessa todettiin, että tämän hankkeen ja LIVE 3-teemahankkeen lisäksi käytettävissä on vielä syksyllä tukea 420 000 euroa tuleviin hankkeisiin.

Neljälle nuorten hankkeelle 1500 euroa Ykkösmassia

Vuodesta 2017 alkaen Ykkösakseli on myöntänyt tukea nuorten omiin pieniin hankkeisiin. Hakemuksista päätetään neljä kertaa vuodessa. Tähän mennessä Ykkösmassia on maksettu 8977 euroa 24 hankkeelle. Elokuussa päättyneellä hakujaksolla hakemuksia tuli neljä. Hallitus myönsi Ykkösmassia puumajoitteen hankintaan, soittimiin ja nuottiviivastotauluun sekä lautapelitapahtumaan yhteensä 1551 euroa. Seuraava haku päättyy 30.11.

Kuva on kuvituskuva.

Tulosta