Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Kaksi uutta hanketta Salossa: Halikon Hakoniskat ja Savusärvin Oy

Kaksi uutta hanketta Salossa: Halikon Hakoniskat ja Savusärvin Oy

Jaa linkki:

Ykkösakselin hallitus myönsi rahoitusta viime viikolla kahdelle uudelle hankkeelle. Halikon Hakoniskat aloittavat kerhotilarakennuksen peruskorjauksen. Perniöläinen savukalkkunoihin erikoistunut Savusärvin Oy saa yritystukea.

Kerhotilarakennus peruskorjataan Salakalliolla

Halikon Hakoniskat r.y. aloittaa mittavan peruskorjauksen kerhotilarakennuksessa Salakalliolla. Rakennuksen katto uusitaan ja rakenteisiin lisätään eristystä. Lämmitykseksi tulee uusi varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Rakennus saa wc-tilat ja uuden keittiön. Käyttövesi tulee uudesta porakaivosta ja jätevesi johdetaan umpisäiliöön. Peruskorjauksen jälkeen urheiluseuralla on käytössään ympärivuotiset tilat toimintaan. Rakennukseen tulee seuran kipeästi kaivatut arkisto- ja toimistotilat. Kerhotilarakennus on myös muiden yhdistysten käytettävissä.

Peruskorjauksen kustannusarvio on 166 238 euroa. Tukea hanke saa siitä puolet. Hankkeessa tehdään merkittävä määrä, yli 4500 tuntia, talkootyötä.

Savusärvin Oy saa yritystukea laiteinvestointeihin

Savusärvin Oy Salosta hankkii kylmälaitteiston pakettiautoon ja uuden etikettilaitteiston. Hankinnat auttavat Savusärvintä laajentamaan markkina-aluettaan. Savusärvin Oy on perniöläinen yritys, jonka päätuote on kokonainen savustettu kalkkuna. Laitehankintojen kustannusarvio on 17 070 euroa ja yritystukea Savusärvin saa 35 %.

Yrityksen kotisivut

Tulosta