Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Johannes Alaranta on Ykkösakselin uusi puheenjohtaja

Johannes Alaranta on Ykkösakselin uusi puheenjohtaja

Jaa linkki:

Johannes Alaranta Salosta on Ykkösakselin uusi puheenjohtaja. Puheenjohtaja ja hallitus valittiin syyskokouksessa tiistaina 28.11.2017 Kuusjoella.

Alaranta työskentelee Salon seurakunnassa Perniön aluekappalaisena ja on koulutukseltaan teologian tohtori. Hän on toiminut tämän vuoden alusta Ykkösakselin varapuheenjohtajana ja on aiemmin ollut mukana mm. urheiluseurojen ja Perniön kirkonkyläyhdistyksen toiminnassa.

“Jatkan mielelläni edeltäjieni tiellä. Ykkösakselin toimistolla on asiantunteva ja hieno porukka. Pyrimme yhdessä edistämään hyviä hankkeita. Omalta osaltani pyrin tekemään toimintaamme tunnetummaksi. Erityisen mielelläni teen työtä, josta paikalliset hyötyvät”, lupaa Alaranta.

Ykkösakselin hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 11 varsinaista jäsentä ja 12 varajäsentä. Hallituksen valinnassa noudatettiin kolmikantaperiaatetta, jonka mukaan kolmasosa on maaseudun asukkaiden edustajia, kolmasosa yhdistysten ja yritysten edustajia ja kolmasosa julkisen sektorin edustajia. Hallituksessa Alaranta on julkisen sektorin edustaja.

Seitsemän uutta jäsentä hallitukseen

Hallitukseen valittiin seitsemän uutta jäsentä. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Riitta Luhtala Lohjalta ja Antti Seppä Vihdistä. Varajäsenistä uusia ovat Katja Etolin Karkkilasta, Henrik Hausen ja Mika Vesalainen Salosta sekä Soile Petrell ja Jenni Viherkanto Vihdistä.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olleet Ulla Huittinen Salosta sekä Anu Nilsson ja Hannu Rahikainen Vihdistä olivat olleet mukana hallituksessa kuuden vuoden määräajan ja he jäivät pois hallituksesta.

Hallituksessa jatkavat varsinaisina jäseninä Erkki Ollakka Karkkilasta, Teuvo Järvenpää, Kai Nousiainen ja Heidi Saukkola Lohjalta, Jyrki Hakkarainen, Minna Leppäaro ja Heikki Liede Salosta sekä Asko Autelo ja Ulla Kommonen Vihdistä. Varajäseninä jatkavat Juha Hillebrandt, Jenna Härmä ja Lotta Paakkunainen Lohjalta sekä Kirsi Kannisto, Kimmo Lahtiranta ja Saku Nikkanen Salosta.

Tulosta