Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Ilmoittaudu nyt Vapaaehtoisten rekrytointi ja sitouttaminen -koulutukseen 26.1.

Ilmoittaudu nyt Vapaaehtoisten rekrytointi ja sitouttaminen -koulutukseen 26.1.

Jaa linkki:

Ilmoittautuminen vuoden ensimmäiseen vapaaehtoisteemaiseen koulutukseen on nyt auki. Yhdistyslaturi järjestää tammikuusta toukokuuhun joka kuukausi yhden koulutuksen, jonka aiheena on vapaaehtoistoiminta. Tammikuun koulutus käsittelee vapaaehtoisten rekrytointia, motivointia ja sitouttamista. Kouluttajana toimii projektikoordinaattori Satu Puolitaival Kansalaisareena ry:stä. Koulutus on maksuton ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita linjoille.

 

 

Koulutuksessa kuullaan viime vuoden Vuoden vapaaehtoisen Paula-Sirkka Vähämäen ajatuksia, joiden pohjalta syvennytään hyvän rekrytointi-ilmoituksen luomiseen, vapaaehtoisten erilaisten motivaatiotekijöiden hyödyntämiseen sekä sitouttamiseen. Lopuksi pidetään lyhyt Vapaaehtoistyö.fi -palvelun esittely.

Vapaaehtoistyö.fi-verkkopalvelu on Suomen kattavin kaikille avoin vapaaehtoistehtävien välittämiseen erikoistunut palvelu. Palvelussa on avoinna yli 1200 vapaaehtoistehtävää. Vuoden 2021 aikana tehtäviin on ilmoittauduttu palvelun kautta lähes 3000 kertaa. Palvelua markkinoidaan mm. valtakunnallisen radiokampanjan, someviestinnän ja yhteistyökampanjoiden avulla vuosittain.

Koulutus järjestetään tammikuun 26. päivä. klo 17.30-19.30 ja se järjestetään Teams-sovelluksella. Linkki koulutukseen lähetetään sähköpostilla päivää ennen koulutusta. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä ja kerro samalla, mitä haluaisit erityisesti oppia koulutuksessa.

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu!

Lisätietoja antaa hankeneuvoja Päivi Kukkonen, puh. 050 301 2181, paivi.kukkonen(a)ykkosakseli.fi

Tulosta