Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Sammatin kehittämisestä keskustellaan ideaillassa

Sammatin kehittämisestä keskustellaan ideaillassa

Jaa linkki:

Kutsumme Sammatin asukkaita, yhdistyksiä ja yrityksiä keskustelemaan Sammatin kehittämisestä ideailtaan tiistaina 21.9.2021. Ideailta pidetään Sampaalassa kello 18 alkaen. Tavoitteena on miettiä sammattilaisten tarpeita ja ideoita, joista tulevaisuudessa mahdollisesti  kehitetään hankkeita. Ideaillassa Ykkösakseli kertoo hankerahoituksen mahdollisuuksista yleishyödyllisille toimijoille ja yrityksille.

Ideaillan ohjelma

Ideailta alkaa kahvitarjoilulla kello 17.30 alkaen. Ideaillan alkuun kello 18 Marja Koski esittää Eeva Joenpellon Grönrooskan monologin. Sen jälkeen ohjelmassa on keskustelua Sammatin kehittämistarpeista ja sammattilaisten toimijoiden puheenvuoroja. Ykkösakseli kertoo hankerahoituksen monipuolisista mahdollisuuksista ja hankerahoituksen tilanteesta. Paikalla ovat toiminnanjohtaja Maarit Teuri ja hankeneuvojat Anu Pekanniemi ja Jaana Joutsen. Ideailta päättyy noin kello 20.

Ilmoittaudu ideailtaan

Pyydämme ilmoittautumaan ideailtaan etukäteen viimeistään sunnuntaina 19.9.2021.

Tilaisuus järjestetään kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Tilaisuuden mahdollinen peruutus lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittaudu tästä

tai lue QR-koodi:

QR-koodi ilmoittautumislomakkeeseen

 

 

Tulosta