Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Ideasta hankkeeksi! Kutsumme ideailtoihin 25.1. ja 2.2.

Ideasta hankkeeksi!  Kutsumme ideailtoihin 25.1. ja 2.2.

Jaa linkki:

Ykkösakseli järjestää alkuvuodesta kaksi webinaaria, joissa keskustellaan hankerahoituksen mahdollisuuksista ja maaseudun kehittämisestä. Ensimmäinen tilaisuus on tiistaina 25.1.2022, ja se on suunnattu ensisijaisesti Salon toimijoille. Toinen tilaisuus on viikon kuluttua siitä keskiviikkona 2.2.2022, ja se on puolestaan suunnattu Karkkilan, Lohjan ja Vihdin hankerahoituksesta kiinnostuneille.

Ideasta hankkeeksi – mihin hankerahoitusta voi hakea?

Webinaarissa kerromme aluksi perusasioita hankerahoituksesta. Miten ideasta kehitetään hanke, ja millaista hankerahoitusta on käytettävissä? Mihin yhdistys voi hakea tukea? Webinaariin kutsumme mukaan myös yrityksiä, sillä kerromme lyhyesti yritysrahoituksesta.

Hankerahoitusta haetaan Hyrrä-palvelusta. Ennen sitä laaditaan hankesuunnitelma ja kustannusarvio. Ja vielä ennen sitäkin, suosittelemme ottamaan yhteyttä Ykkösakselin hankeneuvojiin. Kertaamme webinaarissa pikaohjeet hankerahoituksen hakemiseen.

Mitkä ovat tärkeimmät kehittämiskohteet maaseudulla?

Webinaarissa keskustelemme siitä, millaisia tarpeita asukkailla, yhteisöillä tai yrityksillä on – mitkä ovat tärkeitä kehittämiskohteita? Ykkösakseli laatii parhaillaan paikallista kehittämisstrategiaa vuosille 2023 – 2027. Tarpeet ja ideat syntyvät ruohonjuuritasolla, asukkaiden ja yhteisöjen keskuudessa. Webinaarissa kartoitamme, onko eri alueilla ja kylissä samansuuntaisia kehittämiskohteita ja ideoita.

Ykkösakselin rahoitustilanne on hyvä

Ykkösakselille myönnettiin rahoitusta hanketukiin vuosille 2021 ja 2022 yhteensä 1,7 miljoonaa euroa. Viime vuonna kaikki käytössä ollut hankerahoitus myönnettiin. Tälle vuodelle on rahoitusta jäljellä runsaasti, noin 700 000 euroa. Rahoitus on myönnettävä kaikki tänä vuonna. Mitä aikaisemmin hakijat ovat liikkeellä, sitä paremmat ovat mahdollisuudet rahoituksen saamiseen. Nyt kannattaa osallistua webinaariin ja aloittaa oman hankkeen valmistelu!

Päivitys 4.2.2022: Ideailtojen esitykset

Tutustu Ideailtojen esityksiin:

Hankeneuvoja Anu Pekanniemi: Ideasta hankkeeksi ja yritystukihankkeet

Hankeneuvoja Jaana Joutsen: Yleishyödylliset hankkeet

Lisätietoja antaa hankeneuvoja Jaana Joutsen, puh. 050 313 5590.

Julistekuva ideaillat 25.1. tai 2.2.2022

Tulosta