Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Kerro ideasi alueemme kehittämiseen!

Kerro ideasi alueemme kehittämiseen!

Jaa linkki:

Onko sinulla idea? Mitä sinä haluaisit kehittää Leader-tuen avulla omalla alueellasi, kylässäsi, asuinkunnassasi tai yrityksessäsi? Miten voisimme kehittää maaseutua Leader-rahoituksen avulla? Ykkösakseli julkistaa Ideahakukyselyn.

Leikkaako sinulla? Ideahakukysely kerää ideoita kevään aikana

Keräämme ideoita ja mielipiteitä kevään aikana. Hauskat ja hullut ideat, pienet tai isot ideat, vasta mielessä muhivat tai pitkälle pohditut – kaikki ideat ovat hyviä ja arvokkaita! Jos haluat, otamme yhteyttä sinuun ja keskustelemme yhdessä ideastasi. Idea voi olla vain muutama sana tai lause – ei sen enempää! Vastaaminen vie aikaa muutamia minuutteja – toki jos haluat kertoa ideasta tarkemmin, aikaa voi kulua enemmän.

Arvomme vastaajien kesken lähiruokakassin kerran kuussa. Kassissa on alueemme tuottajien (Birkkalan tila, Voimapapu, Prittana ja PetriS Chocolate) tuotteita ja sen arvo on noin 30 euroa. Olemme myöntäneet yritystukea kaikille neljälle yritykselle. Palkinto lähetetään postitse voittajalle. Arvontapäivät ovat 26.2., 31.3. ja 30.4. ja niihin osallistuvat kunakin kuukautena kyselyyn vastanneet. Arvontaan osallistuvien yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin mahdollisen palkinnon lähettämiseen.

Vastaa kyselyyn tästä:

Siirry kyselyyn!

Lisätietoja antavat hankeneuvojat Anu Pekanniemi (050 430 6385) ja Jaana Joutsen (050 313 5590).

Tulosta