Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Vinkkejä tiedotteen kirjoittamiseen ja mediayhteistyöhön

Vinkkejä tiedotteen kirjoittamiseen ja mediayhteistyöhön

Jaa linkki:

Ykkösakseli ja Lohjan Kylät järjestävät helmikuun alussa maanantaina 8.2.2021 webinaarin, jossa kerrotaan vinkkejä tiedotteen kirjoittamiseen. Hyvä tiedote nousee parhaimmillaan mediassa uutiseksi. Webinaarin toinen aihe on yhteistyö median kanssa. Miten yhdistyksen tai hankkeen kannattaisi kertoa itsestään medialle? Webinaarin kouluttajana on Haloo maaseutu -viestintähankkeen viestinnän asiantuntija Janica Vilen. Länsi-Uusimaan uutispäällikkö Henna Sotamaa-Leino tuo webinaariin median näkökulman.

Viestinnän koulutusta yhdistyksille ja  hankkeille

Webinaarin tavoitteena on lisätä yhdistysten ja hankkeiden viestinnän osaamista. Webinaari on tarkoitettu kaikenlaisille yhdistyksille, hankkeille ja niiden vetäjille. Sisältö soveltuu myös pienille maaseudun yrityksille. Webinaari on maksuton ja se on osa Ykkösakselin Yhdistyslaturihankkeen toimintaa ja Lohjan Kylien Toimivat kylät -hanketta.

Hyvä tiedote on mediaviestinnän perusta. Mutta miten kirjoittaa tiedote, joka herättää toimittajan mielenkiinnon ja nousee uutiseksi? Entä mitä muuta voi tehdä, jotta yhdistys tai hanke saisi mahdollisimman paljon näkyvyyttä toiminnalleen ja tuloksilleen?

Median näkökulman webinaariin tuo Länsi-Uusimaan uutispäällikkö Henna Sotamaa-Leino. Länsi-Uusimaa on läntisellä Uudellamaalla kuudesti viikossa ilmestyvä sanomalehti.

Hyvä tiedote ja mediayhteistyö – webinaarin ohjelma

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena maanantaina 8.2.2021. Webinaariin ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostilla perjantaina 5.2.2021. Osallistuminen ei edellytä Teams-sovelluksen lataamista omalle koneelle.

17.45 Teams-kokous avautuu
18.00 Webinaari alkaa – tervetuloa
18.00 Hyvä tiedote, viestinnän asiantuntija Janica Vilen
18.45 Keskustelua
19.00 Hyvä mediayhteistyö, Länsi-Uusimaan uutispäällikkö Henna Sotamaa-Leino
19.45 Keskustelua ja yhteenveto
20.00 Webinaari päättyy

Päivitys 10.2.2021: webinaarin materiaalit ja Hyvä tiedote -tallenne

Janica Vilen Millainen on hyvä tiedote – 10 vinkkiä esitys

Henna Sotamaa-Leino Paikallisella asialla: Länsi-Uusimaan ja yhdistysten yhteistyö esitys

Janica Vilenin esityksen tallenne Leader Ykkösakselin YouTube-kanavalla:

Tulosta