Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Helmikuussa päättyneellä hakujaksolla jätettiin 13 hakemusta

Helmikuussa päättyneellä hakujaksolla jätettiin 13 hakemusta

Jaa linkki:

Vuoden ensimmäinen hakujakso päättyi helmikuussa. Hakemuksia jätettiin 13. Hakemuksista kahdeksan oli yleishyödyllisiä kehittämishankkeita ja loput viisi yrityshankkeita. Hakemuksia saapui kaikista Ykkösakselin alueen kunnista. Ykkösakseli voi tänä vuonna myöntää Leader-rahoitusta noin 200 000 euroa.

Hakujakso aktivoi hakemaan

Hakemuksista merkittävä osa saapui viimeisellä viikolla ja viimeisenä päivänä. Hakujakson tarkoituksena oli aktivoida hakijoita hakemaan rahoitusta alkuvuonna. Näyttää siltä, että onnistuimme tässä. Lisäksi suurin osa hakijoista on uusia hanketoimijoita.

Yleishyödyllisissä hakemuksissa on sekä kehittämistä että investointeja. Yritystukihakemukset ovat investointeja ja mukana on yksi yritysryhmähanke.

Hallitus päättää 24.3.

Ykkösakselin hallitus valitsee rahoitettavat hankkeet tiistaina 24.3. Hankkeiden valinta perustuu valintakriteereihin ja siihen, miten hyvin hankkeet toteuttavat Ykkösakselin paikallista strategiaa.

Seuraava hakujakso päättyy 15.5.

Jos rahoitusta jää vielä jäljelle, seuraava hankerahoituksen hakujakso päättyy perjantaina 15.5. Hakemukset jätetään Hyrrä-palveluun viimeistään kello 16 mennessä. Hakijoita pyydetään olemaan yhteydessä Ykkösakseliin jo hankkeen suunnitteluvaiheessa ja hyvissä ajoin ennen hakemuksen jättämistä.

 

Tulosta