Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Varsinais-Suomen maaseudun kehittämisen verkkosivusto haloomaaseutu.fi avattu

Jaa linkki:

Viestintähanke jakaa tietoa Varsinais-Suomessa

Haloo maaseutu on viiden Leader-ryhmän ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen yhteinen viestintähanke. Hankkeella lisätään ja monipuolistetaan maaseudun kehittämiseen liittyvää viestintää Varsinais-Suomessa. Hankkeen verkkosivut löytyvät osoitteesta www.haloomaaseutu.fi. Verkkosivustolla on muun muassa hanke-esimerkkejä, videoita, kuvia, ohjeita hyvään viestintään, tietoa rahoituksesta ja yhteystiedot. Sivustolla on myös tapahtumakalenteri, josta löytää maaseudun kehittämisen tapahtumia Varsinais-Suomen alueella.

Haloo maaseutu -viestintähankkeessa jaetaan tietoa maaseutuohjelman rahoitusmahdollisuuksista, edistetään aluekehitystä ja vahvistetaan alueen yhteistyöverkostoja. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on nostaa esille maaseutuohjelman hankkeiden tuloksia ja vaikuttavuutta. Tavoitteena on myös kouluttaa hankerahoitusta saaneiden toimijoiden viestintätaitoja.

Kohderyhmänä ovat Varsinais-Suomen asukkaat, yhteisöt, yritykset, kunnan päättäjät sekä median edustajat.

Hankkeen toteuttajat ovat Varsinais-Suomen jokivarsikumppanit ry, I samma båt – samassa veneessä, Varsin Hyvä, Ykkösakseli, Ravakka sekä Varsinais-Suomen ELY-keskus. Hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014-2020.

Hankkeen viestintäkoordinaattorina toimii medianomi (AMK) Anssi Ketonen. Ketonen on työskennellyt toimittajana muun muassa Yleisradiossa ja Turun Sanomissa.

Viestintähanke käynnistyi lokakuun alussa ja sen kesto on yhteensä 2,5 vuotta.

www.haloomaaseutu.fi

Tulosta