Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Maaseutu mediassa – viestintäseminaari 19.3. Turussa

Maaseutu mediassa – viestintäseminaari 19.3. Turussa

Jaa linkki:

Miten maaseutu esiintyy mediassa? Mitkä maaseutuaiheet kiinnostavat mediaa? Miten maaseudun yritykset, yhdistykset ja asukkaat voivat hyödyntää luontohypetyksen? Miten kylät tai yritykset maaseudulla voivat erottautua tarinallistamisen keinoin?

Tässä muutamia kiinnostavia kysymyksiä, joita pohditaan viestintäseminaarissa Turussa tiistaina 19.3.2019. Seminaarin järjestää Haloo maaseutu -viestintähanke. Seminaari on maksuton ja se on tarkoitettu kaikille maaseudun kehittämisestä ja viestinnästä kiinnostuneille.

Puhujana mm. Mikko ”Peltsi” Peltola

Seminaarissa Mikko ”Peltsi” Peltola puhuu luontomatkailusta. Mediapaneeliin osallistuvat mm. YLE Turku, Turun Sanomat ja Maaseudun Tulevaisuus. Tauolla on mahdollisuus tutustua lähiruokatoriin. Seminaarin lopussa on tarinallistamistyöpaja, jossa saadaan välineitä vaikkapa oman yhdistyksen tai yrityksen tarinan rakentamiseen. Tarkempi ohjelma on tämän artikkelin lopussa.

Tule mukaan kyytiin Salosta

Pääset näppärästi seminaariin Salosta yhdessä Ykkösakselin kanssa. Järjestämme kuljetuksen seminaariin. Lähdemme bussilla Salon torilta kello 11 ja lähtö takaisin  Saloon on heti seminaarin päätyttyä noin kello 18.30. Varaa paikkasi bussissa ilmoittautumalla sähköpostilla toimisto@ykkosakseli.fi

Ilmoittautuminen seminaariin

Muista ilmoittautua seminaariin erikseen täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittaudu heti, sillä seminaariin mahtuu vain 200 osallistujaa!

Lisätietoja Haloo maaseudun kotisivuilla

Viestintäseminaari Facebookissa

Tulosta