Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Hae hyvä hanke! Webinaari 16.2.2021

Hae hyvä hanke! Webinaari 16.2.2021

Jaa linkki:

Päivitys 17.2.2021: lisätty webinaarin materiaalit. Millainen on hyvä hankehakemus? Miten laatia hyvä hankesuunnitelma? Ykkösakselin Yhdistyslaturihanke järjestää 16.2.2021 webinaarin, jossa opastetaan hyvän hankehakemuksen kirjoittamiseen. Hankesuunnitelma ja hankehakemus ovat rahoituksen hakemisen ensimmäinen askel. Haki rahoitusta mistä tahansa, hyvä hakemus sisältää tiettyjä perusasioita. Tule kuulemaan webinaariin, mitä! Webinaarissa kerromme myös mm. Leader-rahoituksen mahdollisuuksista.

Kenen kannattaa osallistua?

Webinaari on tarkoitettu yhdistyksille ja muille toimijoille, jotka harkitsevat rahoituksen hakemista omaan projektiinsa. Rahoitus voi olla Leader-rahoitusta tai jotain muuta rahoitusta, joka vaatii projektin tarkempaa suunnittelua jo hakuvaiheessa. Rahoituksen saamisen mahdollisuudet nousevat, kun hakemus ja suunnitelma ovat hyvin pohdittuja ja muotoiltuja.

Tavoitteena hankeosaamisen lisääminen

Yhdistyslaturihankkeen tavoitteena on yhdistysten osaamisen vahvistaminen. Hankkeiden ja rahoituksen hakeminen on yksi tapa kehittää yhdistyksen omaa toimintaa. Hankkeet ja niihin saatu rahoitus motivoivat ja nostavat toiminnan laatua ja tuloksia. Hyvä hanke on mahdollisuus oppia uutta.

Asiantuntijana webinaarissa on kehitysjohtaja Janne Jalava Mielenterveyden keskusliitosta. Hän on kehittänyt pitkään järjestöjen toimintaa ja työskennellyt aikaisemmin mm. Raha-automaattiyhdistyksessä avustusten seurantapäällikkönä.

Toiminnanjohtaja Maarit Teuri kertoo Leader-rahoituksen tilanteesta tänä vuonna. Webinaarissa saa tietoa myös siitä, mihin Leader-rahoitusta voi hakea ja mistä muualta rahoitusta voisi etsiä.

Hae hyvä hanke – webinaarin ohjelma tiistaina 16.2.2021

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena. Webinaariin ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostilla maanantaina 15.2.2021. Osallistuminen ei edellytä Teams-sovelluksen lataamista omalle koneelle.

17.45 Teams-kokous avautuu
18.00 Webinaari alkaa – tervetuloa
18.00 Hyvä hankehakemus ja hankesuunnitelma, kehitysjohtaja Janne Jalava,
Mielenterveyden keskusliitto
19.00 Kysymyksiä ja keskustelua
19.15 Leader-rahoituksen tilanne, toiminnanjohtaja Maarit Teuri
19.30 Mihin yhdistys voi hakea Leader-rahoitusta, hankeneuvoja Anu Pekanniemi
19.45 Vinkkejä muihin rahoituslähteisiin, hankeneuvoja Jaana Joutsen
20.00 Kysymyksiä ja keskustelua
20.15 Webinaari päättyy

Päivitys 17.2.2021: esitysten materiaalit

Hyvä hakemus, Janne Jalava

Leader-rahoitus, Maarit Teuri

Mihin yhdistys voi hakea Leader-rahoitusta, Anu Pekanniemi

Muut rahoituslähteet, Jaana Joutsen

Tulosta