Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Järjestämme etäinfon koronaviruksen vaikutuksista hankkeisiin

Järjestämme etäinfon koronaviruksen vaikutuksista hankkeisiin

Jaa linkki:

Järjestämme etäinfon verkossa koronaviruksen vaikutuksista hankkeisiin ja yhdistystoimintaan. Ilmoittaudu mukaan! Valitse sinulle sopivin ilta: joko torstaina 2.4. tai tiistaina 7.4. Etäinfojen sisältö on sama ja ne alkavat kello 18. Etäinfot on tarkoitettu hanketoimijoille ja yhteisöille, jotka miettivät miten toimia nyt poikkeusoloissa.

Miten poikkeusolot vaikuttavat hankkeisiin ja yhteisöjen toimintaan?

Monissa hankkeissa on keskeistä järjestää tilaisuuksia, kokouksia, talkoita tai matkoja. Nyt matkat on peruttu ja tilaisuuksien järjestäminen on monista syistä hankalaa.

Mitä tämä tarkoittaa hankkeelle, tai yhdistyksen toiminnassa? Entä jos hanke ei voi toteuttaa toimenpiteitään? Kevät on vuosikokousten aikaa, voidaanko kokouksia järjestää? Entä talkoita?

Näitä asioita ja muitakin pohdimme yhdessä etäinfossa.  Etäinfo toteutetaan Microsoftin Teams-ohjelmalla. Tämä on samalla uusien välineiden harjoittelua meille kaikille!

Ilmoittaudu mukaan

Torstaina 2.4. pidimme ensimmäisen etäinfon. Voit vielä ilmoittautua mukaan toiseen viimeistään maanantaina 6.4. Toinen etäinfo pidetään tiistaina 7.4. Linkki Teams-kokoukseen lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit jo esittää kysymyksiä. Etäinfojen materiaali lisätään tälle sivulle infojen jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja etäinfosta antaa Jaana Joutsen, puh. 050 313 5590.

Tulosta