Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Empatiasta vauhtia järjestötoiminnan suunnitteluun

Empatiasta vauhtia järjestötoiminnan suunnitteluun

Jaa linkki:

Maaliskuun 30. päivä Yhdistyslaturin koulutuksessa pohditaan vapaaehtoistyön ja järjestöjen haasteita. Järjestötoiminnan haasteet ovat jo monille yhdistyksille tuttuja, mutta miten niihin voisi löytää ratkaisuja. Yhdistyslaturi tarjoaa mahdollisuuden keskustella ja pohtia järjestötoiminnan haasteita palvelumuotoilija Saara-Sisko Jäämiehen johdolla. Samalla tutustutaan empaattiseen suunnitteluun ja miten sitä voisi hyödyntää järjestötoiminnan kehittämisessä. Koulutus järjestetään keskiviikkona 30. maaliskuuta klo 17.30-19.30 Teams-sovelluksella.

Uutta näkökulmaa suunnitteluun

Koulutuksessa keskitytään miettimään järjestöjen nykytilanteen haasteita ja annetaan työkaluja, miten niitä voisi alkaa ratkomaan empaattisen suunnittelun avulla. Empaattinen suunnittelu lähtee liikkeelle palvelun käyttäjästä, asiakkaasta tai vaikka uuden vapaaehtoistyöntekijän kokemuksesta. Hyppäämällä kohderyhmän saappaisiin saadaan uutta näkökulmaa järjestön kehittämiseen ja vapaaehtoistyöntekijöiden houkuttelemiseen. Käännetään katse järjestön tarpeista vapaaehtoistyöntekijän tai yhdistystoimijan tarpeisiin.

Saara-Sisko Jäämies

Koulutuksen vetäjänä toimii Saara-Sisko Jäämies, joka on ammatiltaan palvelumuotoilija. Hänellä on pitkä työkokemus julkiselta sektorilta, mutta toimii nyt päätoimisena palvelumuotoilijana. Saara-Sisko on työskennellyt myös paljon järjestöjen kanssa mentoroimalla yhdistyksiä ja kouluttamalla järjestöjä muutoksessa palvelumuotoilun keinoin.

 

Tule siis mukaan keskustelemaan muiden yhdistystoimijoiden kanssa ja etsimään ratkaisuja. Ilmoittaudu koulutukseen 28. maaliskuuta mennessä tästä linkistä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla päivää ennen koulutusta. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Lisätietoja antaa hankeneuvoja Päivi Kukkonen, e-mail: paivi.kukkonen@ykkosakseli.fi, puh. 050 301 2181

Tulosta